Xiaomi Mi M365 Electric Scooter elektromos roller -Fekete

Készleten

Szállítás 1-2 munkanap.

 • Akkumulátor: 30*18650 LG Li-ion akkumulátor

 • Hatótáv: 30 km (az útviszonyoktól és a felhasználó súlyától függően)

 • Xiaomi Mi M365 maximális sebessége: 25 km/h 

 • Max terhelhetőség: 100 kg 

 • Féktávolság: 4 m (száraz úton) 

 • Akkumulátor kapacitás: 52Ah 

 • Teljesítmény: 250W 

 • Töltési idő: 4 óra

Opciók Ár
139 980 Ft
 • Részletek

  A Xiaomi Mi M365 elektromos roller minimalista, mégis modern koncepciója elnyerte a rangos Red Dot “Best of the Best” díjat, valamint az iF Design Award 2017-et. A Xiaomi Mi M365 elektromos rollernek előremutató designja van, amely inspirál és megmozgat, ahogy előre mozgat téged is.  

  Olyan egyszerűen működik, mint ahogyan kinéz

  A Xiaomi Mi M365 elektromos roller minden funkcióját az egyszerűség szem előtt tartásával fejlesztették ki. A váz, az alkatrészek és a kiegészítők ugyanazt a geometriai tervezési nyelvet használják, amely a használhatóságot és a felhasználó elé helyezi. Egyetlen kezelőgomb életre kelti a rollert, és a piros dizájn hangsúlyozza a modernitást.

  A Xiaomi Mi M365 elektromos roller kívánatos dizájnjával nem csak egyszerűen jól mutat, hanem a felhasználónak is kellemes érzést ad. Minimalista dizájn Egységes geometriai elemek Kényelmes kialakításÍvelt pedállemez Összecsukható Egyszerű hajtogató karok

  Fordítsd, hajtsd, rögzítsd

  Csukd össze 3 egyszerű lépésben

  Egyszerűen hajtsd le a biztosító kart, csukd le a kormányt, és rögzítsd a hátsó kerék reteszére. Az eredmény egy kompakt és biztonságos összecsukható kialakítás, amely tökéletes a Xiaomi Mi M365 elektromos roller otthoni, irodai vagy gépkocsi-csomagtartóban való tárolásához.

  Repülőgép-ipari minőségű alumínium keret

  Csupán 12,5 kg.

  A robusztus keret alumíniumból készült, repülőgép-ipari minőségű, alacsony sűrűségű és nagy szerkezeti szilárdságú. Kiváló hővezető képességgel és korrózióállósággal rendelkezik a megnövelt tartósság érdekében. A tömege mindössze 12,5 kg. A Xiaomi Mi M365 elektromos roller könnyen hordozható méretű és súlyú, ezért a manőverezés a lépcsőkön és járdákon egyszerű.

  Csúszásgátló markolat

  Kiváló fogást és irányítást biztosít a roller felett, még hosszabb távokon is.

  Kontrollált gyorsítás

  Adj a gyorsító karnak egy enyhe nyomást lefelé, a nyomás erősségével finoman szabályozhatod a gyorsulást, míg el nem éred a kényelmes sebességet.

  Akkumulátor szint egy pillantásra

  A visszajelzőn 4 LED fény jelzi az akkumulátor hátra lévő töltöttségét

  Egygombos vezérlés

  Egyszerűen csak nyomd meg a bekapcsoláshoz, tartsd nyomva hosszan a kikapcsoláshoz. Bekapcsolt állapotban egy gombnyomás, és a világítás bekapcsol. Kettős gombnyomásra válthatsz a normál és az energiatakarékos mód között.

  Nagy fényerejű fényszórók  

  A fényszórók nélkülözhetetlenek az éjszakai közlekedéshez, mégis nem minden rolleren találhatók meg. A Xiaomi Mi M365 elektromos roller ultra-fényes, 1.1W-os fényszóróval rendelkezik, amely akár 6 méteres távolságot is befog a biztonság növelése érdekében.

   Piros lámpa a fékezéshez: A piros visszajelző működésbe lép a fékezés során, így figyelmeztetve a többi gyalogost és az úton lévő járműveket.

   Kettős fékrendszer: Hátsó tárcsafék és a regeneratív eABS blokkolásgátló rendszer a hatékony fékezésért és az azonnali fékhatásért. A fékút átlagosan mindössze 4 méter.*

  Ütéselnyelő kerekek a simább gurulásért

  A nagy 8,5 hüvelykes első és hátsó gumiabroncsok nagy lengéscsillapító és csúszásgátló futófelületeket tartalmaznak. A 250 W-os kefe nélküli DC motorral, amely stabil teljesítményt biztosít, a Xiaomi Mi M365 elektromos roller simább vezetési élményt nyújt.

  Intelligens energiagazdálkodással

  Az LG által szállított 7800 mAh nagy kapacitású lítium elemek akár 30 km utazást is biztosítanak egyetlen töltéssel. Az intelligens akkumulátorkezelés az alkalmazáson keresztül megjeleníti az akkumulátor állapotát, és azonnal jelzi, ha problémák merülnek fel.  

  Visszanyeri és regenerálja az energiát

  Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében a Xiaomi Mi M365 elektromos roller átalakítja és tárolja a kinetikus energiát a gyorsítás során villamos energiává. Ezenkívül regeneratív fékezéssel is el van látva a további teljesítményért. Ez növeli a vészfékezés erejét és egyidejűleg javítja az akkumulátor élettartamát.

  Futás-statisztikák az alkalmazásban

  Varázsold okostelefonodat műszerfallá! Egyszerűen párosítsd a Xiaomi Mi M365 elektromos rolleredet Bluetooth-on és használd az applikációt a pillanatnyi sebességed, az akkumulátorod állapotának, és egyéb valós idejű statisztikák megtekintéséhez. A firmware frissítések biztosítják, hogy mindig a legjobb vezetési élményben legyen részed.

  Tempomat

  Az autókban alkalmazott sebességtartó automatika használatával a Xiaomi Mi M365 elektromos roller egy egyedülálló algoritmust használ, amely a sebességérzékelőktől érkező információk alapján bekapcsol, hogy fenntartsa a stabil tempót. Ez csökkenti a csukló feszítettségét és a vezető kevésbé fárad el, valamint az akkumulátort is optimalizálja a hosszabb utakra.

 • További információk

  Márka Xiaomi
  Szín Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu