UAG védelem a legmagasabb szinten
Bumm, megtaláltad.

uag

Érdekességek

Az első olyan nagy tokmárka, amely minden termékét harmadik fél által a katonai szabványoknak megfelelően tanúsíttatta (MIL-STD 810G 516.6).

A Monarch sorozat bevezetése, amely 5 rétegű védelmet ötvöz olyan fejlett anyagokkal, mint a szénszál és a Kevlar®.

Az első vállalat, amelyik iPhone 6 készüléket küldött az űrbe (és túlélte).

Az első vállalat, amelyik kidobta a telefonukat egy mozgó járműből (120 MPH), és az túlélte.

Kiegészítők

iPhone-hoz

Márka történet

Az URBAN ARMOR GEAR 2012-ben alakult a kaliforniai Orange Countyban - a világ akciósport-központjában. A vállalati világot megunva és az akkori tok-kínálattól elbizonytalanodva három alapító összefogott, és elhatározták, hogy létrehoznak egy olyan tokot, amely a legnehezebb helyzetekben is páratlan védelmet nyújt a telefonoknak.

Az első iPhone tok, amelyet az UAG fejlesztett ki, az iPhone 4 készülékhez készült, és a UAG jellegzetes, a kannák által inspirált mintázatát tartalmazta. Ez a dizájn egyszerre volt ikonikus és funkcionális, mivel préselt acélra alkalmazták, hogy merevséget és szilárdságot biztosítson, miközben könnyű maradjon.

Az UAG nyers erővel, fórumokon, blogokon (emlékszel még azokra?) való marketinggel és a tech-rajongóknak adott ingyenes minták osztogatásával tudott nevet szerezni magának. Hamarosan terjedni kezdett a hír, és egyre több történet érkezett olyan ügyfelekről, akiknek telefonjait az UAG védte meg, miután leejtették őket épületekről, falakról, elgázolták őket autók, és még rosszabbak.

A móka ezzel nem ért véget. Ahogy a telefongyártók egyre nagyobb és nagyobb készülékeket dobtak piacra, a védelem iránti igény tovább nőtt. Az UAG mindent megtett annak bizonyítására, hogy tokjaink képesek ellenállni az aktív életmód viszontagságainak, és egy sor tesztbe kezdett, hogy bizonyítsa áttörő tervezésünket és funkcionalitásunkat.

Kiegészítők

iPad-hez

Érdekességek

A legstrapabíróbb és legvékonyabb MacBook Pro tokok megalkotása, amelyek megfelelnek az amerikai katonai ejtési teszteknek.

Érdekességek

A legstrapabíróbb és legvékonyabb MacBook Pro tokok megalkotása, amelyek megfelelnek az amerikai katonai ejtési teszteknek.

Kiegészítők

Mac-hez

Érdekességek

Az első robusztus Apple Watchband, amelyet kifejezetten szörfözéshez terveztek.

Kiegészítők

Apple Watch-hoz

Árukereső.hu Árukereső.hu

Copyright © 2023 Danmarketing Kft. Minden jog fenntartva.