+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Twelve South ParcSlope MacBook- és iPad Pro Állvány

Twelve South ParcSlope MacBook- és iPad Pro Állvány

Twelve South ParcSlope

További képek


  • Prémium anyaghasználat

  • Kényelmesebb, nyakkímélő dőlésszögbe emeli a kijelzőt

  • A kábelrendező a kezed ügyébe vezeti a kábeleket

  • Az állvány nyitottsága elősegíti a hűtést

Készlet:

Lásd a színeknél!

Legalacsonyabb ár: 18 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Legalacsonyabb ár: 18 980 Ft
Leírás

Részletek

Touch Bar – mindig elérhető közelségben

A Twelve South ParcSlope állvánnyal tökéletes megtekintési és gépelési magasságba emelheted MacBookodat, MacBook Pródat és iPad Pródat. Különösen jó választás a Touch Bar sávos MacBook Pro laptopokhoz, mivel mind a billentyűzet, mind a Touch Bar jól elérhető a használatával. Így tényleg azonnal hozzáférsz minden varázslathoz, amit a Touch Bar teremt. És ha szereted teljes méretű billentyűzettel kiegészítve használni a MacBook Prót, a Touch Bar akkor is kényelmes közelségben lesz.

Magasabbra emelt kijelző és jobb dőlésszög a gépeléshez

A ParcSlope nemcsak komfortosabb megtekintési magasságba helyezi a kijelzőt, hanem egyben igen kényelmes, 18 fokos szögbe is állítja a MacBookot a gépeléshez. Sokkal gyorsabban begépelhetsz egy cikket a Pagesben, és pillanatok alatt kiküldheted az e-maileket vagy elkezdheted a Keynote-prezentációkat. Ha értekezletre kell menned, és lecsatlakoztatod a vezetékeket a MacBookodról, a ParcSlope egy helyben tartja őket, mialatt távol vagy.

Kényelmesebben otthon és a munkahelyen

Ha nagyra értékeled az asztali gépek kényelmét, de nem szeretnél lemondani a laptopok mobilitásáról, a ParcSlope az, amit keresel. A ParcSlope a nyakadnak kényelmesebb szögbe elemi a MacBook kijelzőjét, hogy a hosszú munkanapokon is ki tudj tartani. A ParcSlope-pal otthon is bármelyik szobában megdöntött munkaállomást alakíthatsz ki a MacBookodból.

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Márka Twelve South
Nem Nem
Ehhez való MacBook 12", MacBook Air 11" , MacBook Air 11" (előző generáció), MacBook Air 13", MacBook Air 13" (előző generáció), MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Touch Bar, MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Touch Bar, MacBook Pro 17", N/A, Retina MacBook Pro 13", Retina MacBook Pro 15"
Vélemények