+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Szállítási és fizetési információk

Miután a termékeket a kosaradba gyűjtötted, és úgy döntesz, hogy megrendeled őket, a pénztár folyamat során választhatsz a felkínált fizetési és szállítási módok közül.

Szállítási Módok

Az elérhető szállítási módokat és árakat a KOSARAM oldalon ellenőrizheted rendelés előtt.

Személyes átvétel boltunkban

A megrendelt termékeket boltunkban személyesen is átveheted, miután visszaigazoltuk rendelésedet. Az átvétel legkorábbi időpontjáról emailben vagy telefonon értesítünk, mert előfordulhat, hogy nincs egyből boltunkban a rendelt árucikkekből.

Házhozszállítás

Rendeléskor kérhetsz házhozszállítást is, melynek költsége 1500 Ft. A költségeket a KOSARAM oldalon is ellenőrizheted miután a kosárba gyűjtötted a rendelni kívánt termékeket.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

A szállítási idő raktáron lévő termékek esetében 1 munkanap, nem raktáron lévő termékek esetében pedig a termékoldalon feltűntetett idő. A rendelés kézbesítése előtt 1 munkanappal emailben értesítjük a vásárlót, hogy a következő munkanapon várható a csomagja, így a vásárló fel tud készülni az átvetélre.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt nézd át, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállításhoz a GLS futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe.

Név: GLS Hungary Kft
Kapcsolat: https://gls-group.eu/HU/hu/home


Fizetési Módok

Készpénzben átvételkor — utánvétel

Rendelésed végösszegét fizetheted készpénzben boltunkban (személyes átvétel) vagy házhozszállításkor a futárnak.

Banki átutalás

Átutalásos fizetés esetén a rendelésed egyeztetése után egy proforma számlát küldünk. Az átutalást csak az után indítsd el, hogy egyeztettünk a termékek elérhetőségéről, és kézhez kaptad (vagy emailben elküldtük) a proforma számlát. A termékek szállítását csak akkor kezdjük meg, ha a teljes végösszeget számlánkon jóvá írták. Kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a visszaigazolásban kapott rendelési azonosító számot.

Webáruházunk használatával és vásárlással kapcsolatban Üzletszabályzatunkban olvashatsz részletesebben.