Sensibo Sky Okos Légkondicionáló Szabályzó
Egy Darabos Szett, Fehér

Nincs készleten, rendelés esetén 1-2 hét a beérkezése

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Beprogramozható 7 napra

 • Beállítható, hogy ha mindenki elmegy a helyiségből, kikapcsol

 • Figyeli a hőmérsékletet és a páratartalmat

 • Automatikusan bekapcsol

 • Figyelmeztet a szűrőcserére

 • Amazaon Echo és Google Home kompatibilis

 • Mindegyik távirányítós légkondicionálóval kompatibilis

 • Egy perc alatt beüzemelhető

 • Részletes teszteredményeket itt olvashatsz


Opciók Ár
39 980 Ft
 • Részletek

  Tedd okosabbá a légkondidat!

  A második generációs Sensibo Sky segítségével kényelmesebbé teheted a nyári napjaidat és még pénzt is megtakaríthatsz vele. A Sensibo egy okos eszköz a légkondicionáló és a hőszivattyú vezérléséhez és intelligens működéséhez. A Sensibo segítségével irányíthatod, felügyelheted, automatizálhatod a légkonicionáló berendezésedet és még energiát is megakaríthatsz vele. Az ingyenesen letölthető alkalmazással számos eszközt kezelhetsz egyszerre, és megoszthatod a családtagokkal otthon vagy a kollégáid között.

  Mindenhol, mindennel működik

  A Sensibo a világ bármely részén használható, minden távirányítós légkondicionáló berendezéssel kompatibilis, legyen az mobilklíma, ablakklíma vagy beépített, kazettás klíma.

  Sensibo Sky

  7 napra beprogramozható

  Többféleképpen beprogramozhatod: melegítsd fel a házat, amikor reggel felébredsz, az alvás után automatikusan kikapcsolja a légkondit, vagy hűtsd le a házat, mikor a munkából hazaérsz, automatikusan bekapcsol a légkondi a meghatározott időben. Természetesen még rengeteg más beállítási lehetőség közül választhatsz.

  Sensibo Sky

  Automatikus ki- és bekapcsolás

  Használva a telefon helymeghatározását, a Sensibo automatikusan bekapcsolja a légkondiciónálót, mielőtt megérkeznél az otthonodba, és kikapcsolja, amikor mindenki elhagyja a házat, ezzel energiát takaríthatsz meg, és élvezheted a hűs nyugalmat.

  Sensibo Sky

  Amazon Alexa és Google Home kompatibilis

  A Sensibo Sky tökéletesen működik az Amazon Alexa és a Google Home digitális asszisztensekkel, így akár a hangoddal is vezérelheted a szoba hőmérsékletét.

  Sensibo Sky

  Egy kis bemutató videó:

  Egy kis bemutató videó magyarul:

 • További információk

  Billentyűzetkiosztás Nem
  Szín Fehér
  Márka Sensibo
  Nem Nem
  Ehhez való Airpods, Apple Watch, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, GoPro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10, Huawei P10 Plus, iPad (2017-2018), iPad - 3. generáció, iPad 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 10,5", iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch - 4. generáció, iPod touch - 5. generáció, Kindle Paperwhite, LG G4, MacBook 12", MacBook Air 11" , MacBook Air 11" (előző generáció), MacBook Air 13", MacBook Air 13" (előző generáció), MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Touch Bar, MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Touch Bar, MacBook Pro 17", N/A, Retina MacBook Pro 13", Retina MacBook Pro 15", Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy J3 , Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu