+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Rólunk

Apple termékek és prémium kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk. Csak jó minőségű kiegészítőket árulunk, és kiválogatjuk nektek a széles termékpalettáról a jól használhatóakat, hogy egy szűkebb kínálatból már könnyebb legyen a választás.

A megújult webáruházunkba folyamatosan töltjük fel a termékeket, és szerettel várunk Tűzoltó utcai boltunkban. Ugorj be hozzánk, ha szeretnéd élőben is megnézni a vágyott termékeket, vagy csak szeretnél néhány dolgot megkérdezni.

Csapatunk

Kerékjártó István

Több éves, Amerikában szerzett tapasztalattal keresi, kutatja, hogy mik azok a termékek, amik passzolnak az Apple termékei mellé. A beszezésért felelős, valamint a viszonteladókkal való kapcsolattartással foglalkozik.

Karádi Szabolcs

A webshop folyamatos karbantartása mellett a Stylebolt pénzügyeivel foglalkozik. Ha valami nem megfelelően jelenik meg az oldalon, vagy a termékekről nem találsz elegendő információt a webshopunkban, akkor ezekért őt okolhatjátok.

Papp Csaba

Ő a boltunk arca, vagyis ha eljössz hozzánk személyesen, vele biztosan fogsz találkozni. Ő felel az ügyfelek kiszolgálásért és az online rendelések feldolgozásáért. Régi Apple fan, úgyhogy bátran fordulhattok hozzá a kérdéseitekkel, kielégítő választ fogtok kapni tőle.

Hegybíró Gergely

Szabadúszó programozó, grafikus, aki a Stylebolt fejlesztésében kulcsszereplő. A boltban ugyan nem sűrűn láthatjátok, ugyanis nyitvatartási időben még nincsen ébren, de Budapest utcáin gyakran feltűnik térdig érő szakállban biciklizve.