+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Plantronics Voyager Legend bluetooth headset + Töltő tok

Plantronics Voyager Legend bluetooth headset + Töltő tok


 • DeepSleep energiatakarékos mód az extrahosszú készenléti idő eléréséhez

 • A2DP profil, hogy halld a GPS szöveges utasítását a telefonról

 • Hívás fogadás/elutasítás hangutasítással

 • Szél és zajszűrős mikrofon

 • Különálló ki- bekapcsoló gomb

 • iPhone kompatibilis

 • Akkumulátor kapacitás kijelzése iPhone-nál és Android(TM) 4.0-nál

 • Multipoint technológia, két BlueTooth eszköz egyidejű kezelése

 • QuickPair technológia a gyors és egyszerű párosításhoz

 • Szöveges figyelmeztető hang

 • 11 óra beszéd, 5 hónap készenléti idő

 • Bluetooth 3.0

 • 9 g

Készlet:

Nincs készleten, rendelés esetén 1 munkanap a beérkezése

43 980 Ft
Leírás

Részletek

Ezt a headsetet vedd, ha két telefonod van, ja és az egyik iPhone akkor meg biztos, hogy ez a neked való.

A DeepSleep technológia automatikusan aktiválódik, ha a headset több mint 90 percig kívülre kerül a párosított telefon Bluetooth kapcsolódási területén. Ennek köszönhetően a headset nem keresi állandóan a telefont, egy mélyebb készenléti állapotba kerül és így jelentős energia takarítható meg. Amikor a headsetet ismét használni szeretné, csak nyomja meg röviden a Hívásfogadó gombot és a headset felébred az energiatakarékos üzemmódból. Ez a megoldás ideális például azok számára, akik rendszeresen bekapcsolva felejtik a headsetjüket az autóban.

A multipoint segítségével a headset egy időben két telefonnal van aktív kapcsolatban egyszerre. Mindegy, hogy melyik telefon csörren meg, csak megnyomod a headset felvevő gombját és beszélsz, ha csörög a másik telefon, akkor udvariasan elköszönsz és kétszer megnyomod lassan a felvevőgombot és beszél tovább. De már a másik telefonodon.

Gombnyomás nélkül is felveheted a beérkező hívást elég csak annyit mondani, hogy "Answer" és már fogadtad is.

Az első bekapcsoláskor egyszerűen összepárosíthatod a telefonoddal, ez a QuickPair funkció. A másodikhoz neked kell ,,felfedezhető állapotba" hoznod a headsetet, de ez csak néhány mozdulat. A bekapcsolt headset hívásfogadó gombját addig tartsd lenyomva amíg a piros és kék fény villogni nem kezd, ekkor keres rá a telefonod Bluetooth menüjében az eszközre.

A különálló ki- bekapcsoló gomb segítségével egy mozdulattal takarékoskodhatunk az akkumulátor kapacitásával és így hosszabb beszélgetési és készenléti időt kapunk. Egy töltéssel a headsetet akár 11 órán keresztül használhatod. Szöveges visszajelzést ad a hátralévő beszélgetési időről a beállított hangerőről illetve még számos információról.

A zajszűrős mikrofon segítségével érthető és tisztán hallható a beszélgetés.

Az iPhone tulajdonosok plusz szolgáltatásként megnézhetik a telefon kijelzőjén a headset akkumulátor kapacitás kijelzését. A headsetben megtalálható az úgynevezett A2DP rendszer (amit magyarul sztereó Bluetooth profilnak hívunk). Emiatt minden hang ami a telefonodból származik - legyen az hívás, GPS hangutasítás, hangos könyv, zene vagy YouTube videó - megszólal a headseten.

Az letölthető MyHeadset (TM) alkalmazás az iPhone és az Android(TM) tulajdonosoknak segít a headset használatában és plusz szolgáltatásként megnézhetik a telefon kijelzőjén a headset akkumulátor kapacitás kijelzését. (telefonnál Android(TM) 4.0, táblagép esetében Android(TM) 3.0/4.0)

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Fekete
Márka Plantronics
Nem Nem
Ehhez való Apple Watch, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, GoPro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10, Huawei P10 Plus, iPad (2017-2018), iPad - 3. generáció, iPad 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 10,5", iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch - 4. generáció, iPod touch - 5. generáció, Kindle Paperwhite, LG G4, MacBook 12", MacBook Air 11" , MacBook Air 11" (előző generáció), MacBook Air 13", MacBook Air 13" (előző generáció), MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Touch Bar, MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Touch Bar, MacBook Pro 17", N/A, Retina MacBook Pro 13", Retina MacBook Pro 15", Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy J3 , Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+
Vélemények