+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Microsoft Office 365 Otthoni Prémium 1 éves előfizetés

Microsoft Office 365 Otthoni Prémium 1 éves előfizetés

office-365

További képek


  • Microsoft Office termékek egy évre

  • 20GB felhő alapú tárhely

  • Havi 60 perc Skype hívás

Készlet:

1-3 munkanap

32 980 Ft
Leírás

Részletek

Az Office 365 Otthoni prémium előfizetés azoknak a családoknak, háztartásoknak ajánlott, akik teljes körűen szeretnék elérni az Office programjait és felhőszolgáltatásokat is szeretnének használni akár 5 Mac vagy Windows számítógépen, iPad-en, tetszőleges kombinációban, kényelmes éves előfizetéssel.

A termék ára 1 éves előfizetést tartalmaz.

Office és szolgáltatások
Az Otthoni prémium előfizetés tartalmazza az Office for Mac Home and Business alkalmazásait (Word, Excel, PowerPoint és Outlook), illetve PC-n az Office Professional csomagnak megfelelő alkalmazásokat (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access és Publisher).

Ezek az alkalmazások az internetről települnek a számítógépre, és a telepítés után akár internetkapcsolat nélkül is használhatók. Az előfizetés tartama alatt mindig a legfrissebb Office verzió használható.


Az Office alkalmazások mellett a csomag tartalmaz online szolgáltatásokat is:

  • 20GB extra SkyDrive tárhely: a Microsoft online tár- helye, amelyet bármilyen e-mail címhez hozzárendelhetünk, segít abban, hogy fájljainkat bárhol és bármikor elérhessük. Nem kell pendrive-okkal bíbelődni, vagy e-mail-ben küldözgetni a fájlokat, könnyedén feltölthetjük és megoszthatjuk őket ismerőseinkkel.
  • Havi 60 perc Skype telefonálási lehetőség: a Skype-ot sokan használják számítógépek közötti kommunikációra, de az Otthoni prémium előfizetés ezt kiterjeszti telefonvonalakra is. A havi 60 perc beszélgetés segítségével Magyarországon és a világ számos országában vezetékes telefonokat, néhol mobilszámokat is hívhatunk.

A felhő ereje


Az új Office lehetővé teszi, hogy be legyünk jelentkezve az alkalmazásokba. Ha ezt megtesszük, akkor a beállításaink, a nemrég használt fájljaink listája és a testreszabásaink mind szinkronizálódnak a SkyDrive-on keresztül és követnek minket. Így ha leülünk egy másik számítógép elé és ott belépünk, akkor a saját képünkre formált Office fogad majd minket. A SkyDrive-ra mentett Word és PowerPoint fájlok még azt is megjegyzik nekünk, hogy melyik oldalnál jártunk, hogy kényelmesen tudjuk folytatni az olvasást vagy szerkesztést.

Office az egész család számára


Az Otthoni prémium előfizetés egy 12 hónapos időszakra biztosítja az Office alkalmazások és a szolgáltatások elérhetőségét. Egy háztartáson belül akár 5 Mac vagy PC rendszerű számítógépet is lefedhetünk vele, és a megnövelt SkyDrive tárterülethez is adhatunk írási jogot a család többi tagja számára. Az Office 365 Otthoni prémium előfizetés az egész háztartás digitális felszereltségéhez hozzá tud járulni.

További információk

További információk

Márka Microsoft
Vélemények