Elérhetőségeink:

Üzletünk:
1094 Budapest,
Tűzoltó utca 6.

Nyitvatartás:
hétfő - péntek: 10-19 óráig
szombat: 10-16 óráig

Telefon: +36 1 480 1187
Email: info@stylebolt.hu

Üzemeltető cég: Nutrilion Kft
Adószám:14893962-2-13

Apple termékek és prémium kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk. Csak jó minőségű kiegészítőket árulunk, és kiválogatjuk nektek a széles termékpalettáról a jól használhatóakat, hogy egy szűkebb kínálatból már könnyebb legyen a választás.

A megújult webáruházunkba folyamatosan töltjük fel a termékeket, és szerettel várunk Tűzoltó utcai boltunkban. Ugorj be hozzánk, ha szeretnéd élőben is megnézni a vágyott termékeket, vagy csak szeretnél néhány dolgot megkérdezni.

Csapatunk

Kerékjártó István

Több éves, Amerikában szerzett tapasztalattal keresi, kutatja, hogy mik azok a termékek, amik passzolnak az Apple termékei mellé. A beszezésért felelős, valamint a viszonteladókkal való kapcsolattartással foglalkozik.

Karádi Szabolcs

A webshop folyamatos karbantartása mellett a Stylebolt pénzügyeivel foglalkozik. Ha valami nem megfelelően jelenik meg az oldalon, vagy a termékekről nem találsz elegendő információt a webshopunkban, akkor ezekért őt okolhatjátok.

Papp Csaba

Ő a boltunk arca, vagyis ha eljössz hozzánk személyesen, vele biztosan fogsz találkozni. Ő felel az ügyfelek kiszolgálásért és az online rendelések feldolgozásáért. Régi Apple fan, úgyhogy bátran fordulhattok hozzá a kérdéseitekkel, kielégítő választ fogtok kapni tőle.

Hegybíró Gergely

Szabadúszó programozó, grafikus, aki a Stylebolt fejlesztésében kulcsszereplő. A boltban ugyan nem sűrűn láthatjátok, ugyanis nyitvatartási időben még nincsen ébren, de Budapest utcáin gyakran feltűnik térdig érő szakállban biciklizve.

Barna Gergő

Kiemelt szerepe van a személyes bolti vásárálásoknál és a kapcsolattartásban az ügyfelekkel. Hajápolási szaktanácsokat szívesen ad.

Krisztián Kristóf

Profi eladó és Apple szakértő, aki angol és magyar nyelven is tud felvilágosítást adni ügyfeleinknek. Az ország mediterrán részéről érkezett hozzánk, hogy munkájával erősítse a Stylebolt csapatát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező
Stylebolt
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu