Eufy RoboVac 25C okos robotporszívó

Készleten

Szállítás 1-2 munkanap.

 • 1500Pa szívóteljesítmény

 • Erőteljes Li-Ion akkumulátor

 • BOOSTIQ ™ technológia

 • Amazon Alexa és Google Home kompatibilis


Opciók Ár
99 980 Ft
84 980 Ft
 • Részletek

  A RoboVac egy méltán híres termék az amerikai Amazon kínálatában, az emberek többsége kiváló, 5 csillagos értékelést adott, mivel a cég tényleg egy remek ár/értékkel rendelkező robotporszívót tett le az asztalra.

  A Eufy (ejtsd: ‘júfi’) okos porszívói a középtartományt célozták meg, amit lényegében profi eszközzel abszolválnak, tehát olyan terméket kapunk a pénzünkért, ami ár/érték arányban 5 csillagot érdemel.

  Ezen túl a Eufy támogatja az Alexát, illetve összeköthető HomeKittel is (igaz, nem hivatalosan), egyszóval tényleg egy okos porszívóról van szó minden tekintetben.

  BOOSTIQ ™ technológia Exkluzív eufy technológia. A RoboVac 35C porszívó automatikusan növeli a szívóteljesítményt nagyon szennyezett vagy nehezen tisztítható területeken.

  Erőteljes Li-Ion akkumulátor

  Az Anker márkájú akkumulátorral felszerelt RoboVac nagylelkű autonómiával rendelkezik, akár 100 percig tartó üzemidővel. Automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, amikor alacsony akkumulátor töltöttséget észlel.

  "Ahogy látható, az eszköz számos szenzorral fel van szerelve. Érzékeli, ha a padlónak vége van, így nem tud leesni a lépcsőn, illetve azt is észreveszi, ha valami előtte van, de ha ez mégsem sikerülne, akkor ütközés érzékelőkkel is felszerelték, tehát óvatos ütközés után megfordul, valamint képes szőnyegekre is rámenni, és a 2cm-es küszöbök sem jelentenek akadályt neki. Alapjában véve a szívási teljesítménnyel teljesen meg voltam elégedve, igaz, én nagyrészt parkettán és csempén használtam, ahol hibátlan munkát végzett. Egy helyen van szőnyegem jelenleg, arra kényelmesen ráment és folytatta is a porszívózást.“ –írta a Szifon.com szerkesztője!”

  Az igazán nagy meglepetés akkor ért, amikor bekapcsoltam, mert konkrétan halk. Voltam már pár helyen, ahol van robotporszívó, hát nem nagyon lehet beszélgetni mellettünk, azonban a RoboVac gondolt erre is, és bizony egy halk termékkel találkozhatunk, ami mellett kényelmesen beszélgetsz, sőt, akár filmet is nézhetsz. Ezt egyébként a weboldalon is kiemelik, az átlagos porszívóknál 75%-kal halkabb a Eufy.

  Eufy RoboVac okos funkciók

  A RoboVac rendelkezik iOS alkalmazással, ami értesít, ha valami történik vele, elakad, esetleg nem fér be valahova, segítség kell neki és így tovább… Nem csak az adott takarítást indíthatjuk el vele, hanem bármilyen problémáról értesülünk. Ekkor természetesen a porszívó leáll és adott esetben kézzel kell segíteni rajta, de az alkalmazás segítségével akár irányítással is kihozhatjuk a szituációból.

  Nézzük meg részletesebben a fenti menüpontokat. Az első egyértelműen a RoboVac különböző módjairól szól. Ez lehet általános-automatikus, vagy gyors, 30 perces, illetve adott szegmensben való takarítás. Ezen felül még beállíthatjuk, hogy a sarkokat tisztességesen takarítsa ki, tehát sarktól-sarokig menjen folyamatosan. A módok közül találunk 100 perceset, illetve 50 perceset is, de alapjában véve több mint 1 órát porszívózik. A Schedule alatt beállíthatjuk, hogy akkor porszívózzon, amikor nem vagyunk otthon, ezt pedig automatikusan tegye meg. A home menüponttal egyértelműen “hazamegy”, tehát töltőre teszi magát, végül a Find menüpont segítségével megkereshetjük a robotporszívót, csipogással jelzi, hol van.

  Távolról folyamatosan figyelhetjük az akkumulátor szintet, illetve akár el is indíthatjuk. Rendelkezik Amazon Alexa és Google Home támogatással, tehát kényelmesen, akár hanggal is indíthatjuk otthon, vagy küldhetjük a helyére, még csak a telefonunkért sem kell nyúlni. Adott esetben HomeKit támogatást is kaphatunk, de ehhez szükségünk van a HomeBridge szolgáltatásra.

  A Szifon.com csapata is kipróbálta, tesztelte az Eufy RoboVac 35C okos robotporszívót, érdemes elolvasni az ő cikküket is az alábbi linken.

 • További információk

  Márka Eufy
  Szín N/A
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu