+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose SoundTouch 30 Széria III vezeték nélküli hangszóró

Bose SoundTouch 30 Széria III vezeték nélküli hangszóró


  • Beépített Wi-Fi® és Bluetooth®

  • OLED kijelző

  • SoundTouch alkalmazással vezérelhető

  • Vezeték nélküli hálózati kompatibilitás: 802.11 b/g/n

  • Támogatott hangformátumok: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless

  • AUX bemenet

  • Ethernet-csatlakozó

Készlet:

Lásd a színeknél!

Normál ár: 199 980 Ft

Special Price 192 480 Ft

* Kötelező kitölteni

Normál ár: 199 980 Ft

Special Price 192 480 Ft

Leírás

Részletek

Érd el kedvenc zenédet könnyedén – és bárhol!

Ha kedvenc zenéidhez azonnali, könnyű hozzáférést szeretnél. Továbbá igazán érezni akarod a zenét, különösen azokon a nagy ünnepi összejöveteleken vagy a spontán bulikon, amelyeknek szeretsz a házigazdája lenni. A vezeték nélküli SoundTouch 30 hangszóró mindig teljesít. A számtalan különböző zene lejátszásához csak telepítsd az ingyenes SoundTouch alkalmazást a készülékére, majd kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  • Dugd be a hangszórót
  • Csatlakoztatsd a WiFi-hez
  • Irányítsd az alkalmazással

Kevesebb erőfeszítés, több zene

A SoundTouch esetében mindent megtettünk a könnyű kezelhetőségért. Hallgathatsz, amit csak akarsz, nem kell azon aggódnod, melyik technológia a jobb. A Bluetooth® segítségével ezen a hangszórón közvetlenül mobiltelefonodról vagy táblagépedről is hallgathatsz zenét, vagy csatlakoztathatod a hangszórót a Wi-Fi-hálózathoz, és hallgathatsz zenét otthon a telefonod nélkül.

Minden zenei tartalmat gyorsan és egyszerűen irányíthatsz.

Szólaltasd meg kedvenc zenéidet a SoundTouch® hangsugárzóból, a SoundTouch® alkalmazással. A SoundTouch® teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött. Böngéssz olyan népszerű zenei szolgáltatások kínálatában, mint a Spotify® és a Deezer, hallgass internetes rádiókat, vagy válogass saját zenei könyvtáradból. Szabd testre a beállításokat, hogy egyetlen érintéssel hozzáférj kedvenc zenéidhez és irányíts egy vagy akár több SoundTouch® hangsugárzót otthonod bármely pontján.

AzonnaliI zenehallgatás

Csak a SoundTouch teszi lehetővé, hogy a hat programhely segítségével elmentsd kedvenc zeneszámaidat azonnali meghallgatásra, így nem kell kedvenceid keresésére pazarolnod az idődet. Rendelj egy programhelyet kedvenc Spotify party lejátszási listádhoz, egy másikat a nemrég felfedezett internetes rádióállomáshoz, a harmadikat pedig kedvenc előadód valaha felvett összes számához. Beállíthatod őket zenei könyvtáradhoz, podcastjaidhoz, albumaidhoz stb.

További információk

További információk

Márka Bose
Vélemények