+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose Soundlink Around-ear fülre illeszkedő Bluetooth fejhallgató - fekete

Bose Soundlink Around-ear fülre illeszkedő Bluetooth fejhallgató - fekete

fekete

További képek


  • Audiokábel hossza: 120 cm

  • USB-kábel hossza: 33,4 cm

  • Magasság: 12,80 cm

  • Szélesség: 12,80 cm

  • Mélység: 5,80 cm

  • További adatok

  • Vezeték nélküli hatókör: 9 m

  • Telep üzemideje: Max. 15 óra

  • Töltési idő: 1,5 óra a teljes feltöltéshez

  • Gyors töltés: 15 perc – 2 óra

Készlet:

1-3 munkanap

79 980 Ft
Leírás

Részletek

Csak a zene. Kötöttségek nélkül.

Szabaduljon meg a kötöttségektől, és élvezze a Bose® első vezeték nélküli fülre illeszkedő fejhallgatóját. A fejhallgató erőteljes és tiszta hangzást biztosít. Az intuitív kezelőszervek révén egyszerűen válthat a zene és a telefonhívások között, és órákon át élvezheti a zenét a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátornak köszönhetően. 40%-kal könnyebb, mint a többi hasonló fejhallgató, így kényelmesebb viseletet biztosít, és könnyebben átadhatja magát a zenének, mint valaha.
 
Kategóriájában a legjobb teljesítmény  a vezeték nélküli fejhallgatók körében
Könnyű, fülre illeszkedő kialakítású  – így kényelmesen viselheti egész nap
Egyszerűen használható Bluetooth® vezérlőszervek  a fejhallgatón zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz
Akár 15 órányi lejátszási idő  a lítium-ion akkumulátornak köszönhetően
Hasznos hangutasítások  a beállítások elvégzéséhez és a mindennapos használathoz

Jobb hangzás, kötöttségek nélkül

Új etalon a Bluetooth®-os fejhallgatók terén. Részletgazdag és kiegyensúlyozott hangzás útközben is. A Bose® TriPort® technológia és az Active EQ funkció révén olyan dinamikus hangzásban részesülhet, mint a legjobb vezetékes fejhallgatóink esetében. Velőtrázó mélyek és kristálytiszta magasak – vezetékek nélkül.
 
Kiváló akkumulátorteljesítmény

Az akár 15 órás lejátszási időnek köszönhetően meghallgathatja kedvenc zenéit, megnézheti kedvenc filmjeit, és még ezek után is sokáig fogja bírni az akkumulátor. A teljes töltöttség alig másfél óra alatt elérhető – ehhez csak be kell dugni a mellékelt USB-kábelt az adapterbe és a konnektorba, vagy egy USB porttal rendelkező tetszőleges készülékbe. Ha az akkumulátor merülőben van, egy gyors, 15 perces töltéssel már további 2 órával meghosszabbíthatja az üzemidőt.
 

Önre szabva

Az állítható fejpánt finoman rásimul a fejére, a fülpárnák pedig úgy fordulnak, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak. A puha párnák körülölelik a fülét, az anyagválasztásnál pedig ügyeltünk a minél kisebb súlyra és a tartósságra. A fülpárnák kényelmesen behajtogathatók a kompakt hordtáskába. Az extra kábel pedig gondoskodik róla, hogy lemerült akkumulátor esetén is tudja használni a fejhallgatót.

Vezérlés egyszerűen

Hívás fogadása zenehallgatás vagy filmnéznés közben? Csak érintsen meg egy gombot a jobb oldali fülpárnán, és máris beszélhet. Érintse meg a gombot újra a lejátszáshoz, a szünethez, a szám átugrásához vagy egy kimenő hívás kezdeményezéséhez. Akár 9 méterre is eltávolodhat a csatlakoztatott okostelefontól vagy táblagéptől. Hangüzenetek tájékoztatnak az akkumulátor töltöttségi szintjéről, a kapcsolat állapotáról, és hogy ki a hívó fél. Így okostelefonját nyugodtan a zsebében hagyhatja – vagy akár a szoba másik végében.
Hallani és hallatszani

A SoundLink® fülre illeszkedő fejhallgatóval minden telefonbeszélgetést jól fog hallani – még a zajos vagy szeles utcán is. A dupla mikrofon csökkenti a háttérzajt és gondoskodik róla, hogy a hangját jól hallja a másik fél. És a másik fél is jól fogja Önt hallani, mivel a Bose® technológiák a zajszint alakulása szerint automatikusan korrigálják a fejhallgató hangerejét.

További információk

További információk

Szín Nem
Márka Bose
Vélemények