+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose SoundLink Color II Bluetooth hangsugárzó

Bose SoundLink Color II Bluetooth hangsugárzó

Bose SoundLink Color II Bluetooth hangsugárzó

További képek


  • Bluetooth kapcsolat

  • Vezeték nélküli hatótávolság: 30 láb (9 m)

  • Micro-B USB port

  • 3,5 mm-es kiegészítő bemenet

  • Méretei: 13,3x12,7x 5,7 cm

  • Akkumulátor üzemideje: 8 óra

Készlet:

Lásd a színeknél!

45 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Leírás

Részletek

A medencétől a parkon át a teraszig a SoundLink Color II Bluetooth hangsugárzó minden kalandban tökéletes társa Önnek. A puha tapintású szilikonborítással és a hívásokat lehetővé tevő beépített mikrofonnal rendelkező, merész hangzású, tökéletes hangsugárzót ott használhatod, ahol csak szeretnéd.

Innovatív technológia a kiváló teljesítményért

A SoundLink Color II hangszórót a Bose speciális tervezésének eredményeképpen exkluzív technológiák egészítik ki. Például az ellentétes irányba néző, kettős, passzív membránok, amelyek abszolút minimális szinten tartott rezgés mellett képesek hatalmas hangzás biztosítására. Egy mozdulatlan hangsugárzó, amely alaposan megmozgatja a világodat.

Strapabíró. Puha. Vízálló.

A SoundLink Color II Bluetooth hangsugárzó típust azoknak tervezték, akik nem ülnek otthon. Az egységet körülvevő szilikonborítás lehetővé teszi, hogy csak bedobhasd a táskádba vagy a hátizsákodba, és magaddal vihesd bárhova. Ezzel együtt puha tapintású felületének köszönhetően egyszerűen és kényelmesen hordozhatod a kezedben is. Egyúttal a SoundLink Color II vízálló, így medence- vagy tóparton is hallgathatsy zenét. Masszív kialakításából adódóan biztosítja, hogy zenehallgatási élményedet ne kelljen többé helyhez kötnöd.

Utazásra tervezett

Játsszd le zenéidet, bárhol is tartózkodsz, ármit is csinálsz éppen! Mindössze 0,5 kg-os tömegével a SoundLink Color II csak kicsivel nehezebb egy focilabdánál. A használata gyerekjáték. Egyetlen gombnyomással több funkciót is vezérelhetsz – például kihangosíthatod hívásaidat, átugorhatsz zeneszámokat vagy gondoskodhatsz a csatlakoztatott eszközök közötti váltásról. Vidd el a SoundLink Color II hangsugárzót egész napos túrákra, és közben ne maradj le a zene egyetlen üteméről sem. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 8 órányi lejátszási időt biztosít.

Könnyű csatlakozás. Egyszerű zenehallgatás.

Zenéidet majdnem bármilyen készülék le tudja játszani – ha Bluetooth eszközről van szó, akkor minden készen áll a zenelejátszásra. A SoundLink Color II megbízható vezeték nélküli, nagyjából 9 méteres hatótávolságot, és zökkenőmentes csatlakoztathatóságot biztosít. A hangüzenetek végigvezetnek a párosítás folyamatán, és pillanatok alatt válthatsz két csatlakoztatott eszköz között. Ráadásul emlékezik a nyolc legutóbbi csatlakoztatott eszközre, így gyorsan újracsatlakozhatsz a telefonoddalal, testvéred táblagépével vagy szobatársad barátnőjének laptopjával.

További információk

További információk

Márka Bose
Vélemények