+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose QC20 aktív zajszűrős fülhallgató – Apple készülékekhez

Bose QC20 aktív zajszűrős fülhallgató – Apple készülékekhez

Bose QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató – Apple készülékekhez

További képek


  • Bose® zajcsökkentő technológia: kizárja a külvilág zajait, hogy teljes mértékben a zenére koncentrálhass

  • Éber mód: egyetlen gombnyomással hallhatod, mi történik körülötted

  • Mély, tiszta hangzás: az Active EQ és a TriPort® technológiának köszönhetően

  • Kényelmes és stabil viselet több órán keresztül: a szabadalmaztatott StayHear®+ fülbetéteknek köszönhetően

Készlet:

1-3 nap

Normál ár: 98 980 Ft

Special Price 82 980 Ft

Leírás

Részletek

Zárd ki a külvilágot, és merülj el a zenében – vagy épp ellenkezőleg, engedd be a külvilágot! A Bose első zajkioltó in-ear fejhallgatója használata esetén mindez a Te döntésed. A QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling fejhallgató segítségével nap mint nap jobb hangzásban lehet részed, bármerre is jársz. Kapcsold be a zajcsökkentést a figyelmedet elterelő környező zajok kiszűrésére, és koncentrálj a zenére! Egy gombnyomással az Éber módot is bekapcsolhatod, hogy halljad, mi is történik körülotted. A saját fejlesztésű StayHear®+ fülbetétek puha és stabil illeszkedést biztosítanak. A vezetékbe épített mikrofon és a távvezérlő használatával egyszerűen átválthatsz a bejövő hívásokra, és szabályozhatsz bizonyos funkciókat. Válasszad a készülékének megfelelő QC®20 modellt (Apple készülékekhez vagy Samsung és Android™ készülékekhez).

Merülj el a zenében!

A QC20 fejhallgatók páratlan zenei élményt nyújtanak út közben is. Élvezd az élethű digitális hangzást, amely kiemelkedik a környezet zajából – mindezt az in-ear fejhallgatók nyújtotta szabadsággal párosítva. A StayHear+ fülbetétek fizikailag halkítják a fülbe jutó környezeti hangokat, az Acoustic Noise Cancelling technológia pedig elektronikusan csökkenti a további zajokat. Még zajos környezetben is csak Te maradsz – és a zene.

Kerüljön közelebb a környezetéhez!

Vannak olyan pillanatok, amikor nem szeretnéd teljesen kizárni a külvilágot. Átkelés egy forgalmas úton. Várakozás a bemondókra a repülőtéren. Ilyenkor jön kapóra az Éber mód. A fejhallgató levétele helyett csak nyomj meg egy gombot, és újra hallhatod környezetedet – miközben a zene is tovább szól, és a zajcsökkentés sem kapcsol ki.

Lenyűgöző hangzás

Élethű Bose hangzással. Szinte hihetetlen, hogy in-ear fejhallgatók ilyen hangzásra lehetnek képesek. A TriPort® technológia és az Active EQ kombinációja olyan mélységet és egyensúlyt biztosít, amely garantáltan életre kelti kedvenc zenéidet. Minden apró részlet hallható. Akárhol is jársz, a zene mindig az első marad.

További információk

További információk

Szín Fekete
Márka Bose
Vélemények