+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose Companion® 20 multimédiás hangszórórendszer

Bose Companion® 20 multimédiás hangszórórendszer

Bose Companion® 20 multimédiás hangszórórendszer

További képek


  • A szabadalmaztatott TrueSpace® sztereó digitális feldolgozó áramkör széles, kétcsatornás hangteret kelt, és kifejezetten számítógépes hanglejátszásra tervezték.

  • A sokoldalú vezérlőegység forgatásos hangerő-szabályozást, érintéses némítást, fejhallgató-csatlakozót, valamint kiegészítő bemenetet tartalmaz.

  • A speciálisan kialakított hangsugárzó-nyílások és a hangsugárzó erőteljes basszusteljesítményt és a helyiséget betöltő teljes, természetes hangzást biztosít.

  • A szabadalmaztatott integrált jelfeldolgozás szinte bármilyen hangerő mellett élethű hangzást nyújt.

  • Az aktív elektronikus kiegyenlítés kiegyensúlyozza a mély, közepes és magas frekvenciákat, így a hangzás természetesebb és tisztább lehet.

Készlet:

1-3 nap

91 980 Ft
Leírás

Részletek

Nagy teljesítményű hangzás – mindössze két hangszóróból.

Javítsd drámai módon számítógéped hangminőségét a Bose® Companion 20 hangszórókkal! A legjobb, két darabból álló számítógépes hangszórórendszerünk telt, természetes hangzást biztosít, akár a képernyő közelében, akár a helyiség másik sarkában.

  • Az elegáns, helytakarékos kialakítás jól illik a számítógépekhez
  • A TrueSpace® technológia széles, természetes hangzást biztosít a zenék, játékok és videók számára
  • Vezérlőegység hangerő-szabályozási, némítási, fejhallgató-csatlakoztatási és AUX bemeneti funkciókkal.

Szabadalmaztatott technológia és a hangsugárzó-nyílások speciális kialakítása biztosítja a zene, a játékok és a videók megdöbbentően tiszta és mélytartományban gazdag hangzását bármilyen hangerőnél. Teljes hangzás – és mindez két hangszóróból, még basszusmodulra sincs szükség. Pár gyors csatlakoztatás, és Bose-minőségben élvezheted a számítógépén található tartalmak sokszínűségét!

A hangsugárzó-nyílások speciális kialakítása és a nagy teljesítményű hangsugárzók a zenék, játékok és videók hangzását kiteljesítő mélytartomány kulcsa. Aki először hallja ezt a hangrendszert, önkéntelenül is elkezdi keresni a szubbasszus-hangszórókat az asztal alatt – legnagyobb meglepetésre nem talál ilyet. Teljes értékű hangzás, és mindez csupán két hangszóróból.

Az egyéni vezérlőegység a forma és a funkciók tökéletes kombinációja. Az egységen a forgó hangerő-szabályozó és az egyérintéses némítási funkció mellett még egy dupla audiocsatlakozó is helyet kapott, amellyel fejhallgató és/vagy második hangforrás csatlakoztatható hozzá.

További információk

További információk

Szín Ezüst
Márka Bose
Vélemények