Amazon Echo Spot

Lásd az színeknél!

Lásd az színeknél!

 • Alexa otthoni asszisztenssel vezérelhető

 • Egyéb okos otthon eszközök vezérlése

 • Beépített mikrofon és hangszóró

 • További hangszórók csatlakoztatása Bluetooth-on vagy 3,5 mm AUX kábelem keresztül

 • Hívj más, Amazon Echo felhasználókat


* Kötelező kitölteni

 • Fehér
 • Fekete

Opciók Ár
54 980 Ft
 • Részletek

  Az Amazon Echo Spot mindent tud, amtől szeretni lehet Alexát - teljesen új, kompakt, stílusos formában, saját képernyővel. Csak kérdezd meg a napi híreket vagy időjárásjelentést a napi videó-összefoglalóban, vagy kérj zenés riasztást! Hallgathatsz hangoskönyveket, böngészhetsz a weben vagy a naptáradban, mindehhez föl sem kell kelned a fotelből.

  Echo Spot

  Az Echo Spot kicsi, kompakt és dizájnos, így minden otthoni helyiségbe illik. Méretének és képernyőszögének köszönhetően az Echo Spot ideálisan használható az éjjeliszekrényen vagy asztalon okos ébresztőóráként, amely segítségével ki- és bekapcsolhatod a fényeket, esetleg változtathatod az erősségét vagy a színét. Ezen kívül megtekintheted a forgalmat az utakon, az időjárást vagy a naptárat. Használhatod az Echo Spot-ot a konyhában, receptek kereséséhez vagy a sütési idő beállításához. Az Echo Spot közvetlenül csatlakoztatható a legtöbb hangsugárzókhoz egy 3,5 mm-es AUX kábellel vagy Bluetooth-on keresztül, így hangvezérléssel irányíthatod az otthoni hangrendszeredet.

  Echo Spot

    Amazon
  Echo Dot
  Amazon
  Echo
  Amazon
  Echo Plus
  Amazon
  Echo Spot
  Amazon
  Echo Show
  Kijelző mérete Nem Nem Nem 2,5"
  (6,4 cm)
  7"
  (17,7 cm)
  Hangszoró mérete 15 mm
  magassugárzó
  63 mm mély
  16 mm magas
  63 mm mély
  20 mm magas
  36 mm
  magassugárzó
  Dual 56 mm sztereó
  Hanghívások Alexa eszközökkel Igen Igen Igen Igen Igen
  Videó hivások támogatott eszközökkel Nem Nem Nem Igen Igen
  Zene streameles wifin keresztűl Igen Igen Igen Igen Igen
  Videó lejátszás Amazon videóról Nem Nem Nem Igen Igen
  3.5mm AUX kimenet Igen Igen Igen Igen Nem
  Bluetooth kapcsolat Igen Igen Igen Igen Igen
  Dupla hangszórók dolby hangzás Nem Igen Igen Nem Igen
 • További információk

  Billentyűzetkiosztás Nem
  Márka Amazon
  Nem Nem
  Ehhez való Apple Watch, iPad (2017-2018), iPad - 3. generáció, iPad 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 10,5", iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch - 4. generáció, iPod touch - 5. generáció, MacBook 12", MacBook Air 11" , MacBook Air 11" (előző generáció), MacBook Air 13", MacBook Air 13" (előző generáció), MacBook Pro 13", MacBook Pro 13" Touch Bar, MacBook Pro 15", MacBook Pro 15" Touch Bar, MacBook Pro 17", N/A, Retina MacBook Pro 13", Retina MacBook Pro 15"