Logitech Circle View Apple HomeKit-kompatibilis biztonsági kamera

Nincs készleten, de rendelhető

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • 2,4 GHz-es Wi-Fi-alapú biztonsági kamera 3 méteres tápkábellel

 • USB-s hálózati adapter

 • Fali rögzítő szerelvény

 • Áramforrás: USB

 • Magasság: 5,68 cm

 • Hossz: 7,05 cm

 • Szélesség: 6,72 cm

 • Mélység: 5,68 cm

 • Tömeg: 253 g

Opciók Ár
66 980 Ft
 • Részletek

  Áttekintés

  A Circle View vezetékes kamera a Logitech TrueView™ technológiája által nyújtott páratlan videominőséget ötvözi az Apple HomeKit biztonsági videóval. A gondosan elkészített üvegoptika és a csúcsminőségű érzékelő rendkívüli élességű, 1080p felbontású HD videóminőséget, 180°-os, átlós látóteret, élénk kontrasztokat, széles dinamikatartományt, és akár 5 méterig terjedő fejlett infravörös éjellátó üzemmódot nyújt. A Circle View biztonságot előtérbe helyező, innovatív kialakításának köszönhetően a kamera könnyen lefelé dönthető, a hátoldalán található gombbal pedig teljes mértékben leállítható a közvetítés és a felvétel. Az Apple HomeKit biztonsági videó végpontok közötti titkosítással, valamint otthoni videóelemzéssel rendelkezik, amely az otthoni központon fut. A Circle View és az Apple HomeKit együtt tökéletesen kielégítik biztonsági igényeidet.

  Kiemelt jellemzők

  Páratlan videóminőség a Logitech TrueView™ technológiával – 1080p felbontású videó és 180°-os látóterű üvegoptika, amely lenyűgöző részletességgel és élességgel készít felvételeket.

  A kifejezetten a HomeKithez készült kamera zökkenőmentes megtekintést biztosít minden Apple-eszközön a hatékony Otthon alkalmazáson keresztül.

  A kiváló minőségű, széles dinamikatartományú érzékelővel részletesebbek és kontrasztosabbak a videók, amelyek napfényes és árnyékos környezetben is élesek maradnak.

  Páratlan infravörös éjjellátó mód teljes látószögű felvételhez és kiemelkedő képminőséghez optimalizálva, amely akár 5 méterig működik a sötétben.

  A biztonságot előtérbe helyező kialakítás – a kamerát az Apple Otthon alkalmazásával vagy közvetlenül annak felületén vezérelheted.

  Tartós, időjárásálló külső és fali rögzítőkonzol a könnyű felszereléshez.

  Rendszer­követelmények

  Operációs rendszer: iOS 13.2 vagy újabb verziós iPhone/iPadOS 13.2 vagy újabb verziós iPad az Otthon alkalmazással. A kamerával kompatibilis Apple-termékek azok, amelyek a HomeKit biztonsági videót is támogatják.

  Gyártói megjegyzés

  HomeKit-követelmények:

  A Circle View-t iOS 13.2 vagy újabb verzióval rendelkező iPhone-on vagy iPadOS 13.2 vagy újabb verziós iPaden kell beállítani az Otthon alkalmazásban.

  A HomeKit biztonsági videóhoz tartozó értesítések, valamint az élő felvételek távoli megtekintéséhez, illetve a felvételi előzményekhez, az automatikus műveletekhez és az intelligens észleléshez otthoni központ (HomePod/tvOS 13.2 vagy újabb verziós Apple TV/iPadOS 13.2 vagy újabb verziós iPad) szükséges.

  Egy támogatott iCloud-csomag az előzmények tárolásához – egy kamera egy 200 GB-os csomaghoz/akár öt kamera egy 2 TB-os csomaghoz (a csomagok változhatnak).

  Kompatibilitás

  iPhone-modellek

   

  iPad-modellek

   

  Apple TV-modellek

  HomePod-modellek

  • HomePod

   

 • További információk

  Márka Logitech
  Szín Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu