+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Nokia Sleep Sensor Alvásfigyelő

Nokia Sleep Sensor Alvásfigyelő

Nokia Sleep Sensor

További képek


  • Matrac alá helyezhető alvásfigyelő

  • Bluetooth és wifi kapcsolat

  • Nokia Health Mate alkalmazás

  • IFTTT integráció

  • Alvás ciklusait, mélységét, horkolás időtartamát, a szívműködést és még sok mást mér

  • Kompatibilis iOS és Android operációs rendszerekkel

  • Sleep score - az alvás minőségét is osztályozza


Készlet:

Nincs készleten, rendelés esetén 5-7 munkanap a beérkezése

36 980 Ft
Leírás

Részletek

A Nokia Sleep Sensor észrevehetetlenül használható, mert csak a matracod alá kell tenni, és a telefonodon vagy a tableteden kielemezheted az alvásod minőségét. Bluetooth vagy wifi kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonnal, és az ingyenesen letölthető Health Mate alkalmazás segítségével megnézheted, hogy mennyit és milyen minőségben aludtál, mikor voltál nyugtalanabb az éjszaka folyamán, és mikor aludtál a legmélyebben.

A Nokia Sleep Sensor az IFTTT integrációnak köszönhetően összeköthető más okos otthon eszközökkel. Szóval, ha a Sleep Sensor érzékeli, hogy felkelsz, felkapcsolhatja a világítást, vagy ha aludni mész, egy picit letekeri a fűtést, mert aludni hűvösebb időben egészséges, de a reggelidet már a melegben töltheted el, hiszen a Nokia Sleep érzékeli, mikor kelsz fel, és ahhoz igazítja a helyiségek hőmérsékletét.

Összességében a Nokia Sleep Snesor segítségével jobban, egészségesebben és takarékosabban élhetsz. Az életünk közel 1/3-át alvással töltjük, így fontos odafigyelnünk arra, hogy ezt az időt optimálisan, az igényeinknek legmegfelelőbben használjuk fel.

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Szürke
Márka Nokia
Nem N/A
Ehhez való iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X
Vélemények