+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

DJI OSMO Mobile 2 Stabilizátor iPhone-hoz 31152

DJI OSMO Mobile 2 Stabilizátor iPhone-hoz 31152

DJI OSMO Mobile 2 Stabilizátor iPhone-hoz

További képek


  • Egyszerű használat

  • Moziminőségű felvételek

  • 2600 mAh beépített akkumulátor

  • Akár 15 óra folyamatos használat egyetlen töltéssel

  • Az akkumulátor USB-n keresztül más eszköz töltésére is alkalmas

  • Profi time-lapse-videók csupán néhány érintéssel

  • Az ActiveTrack mozgás közben is automatikusan rád fókuszál

  • HD minőségű álló és fekvő panorámaképek több fotó összeillesztésével

  • Háromlábú állványra állítva nagy záridejű képeket is készíthetsz

  • Mindegyik iPhone modellel kompatibilisKészlet:

Nincs készleten, rendelés esetén 3-5 munkanap a beérkezése

Normál ár: 55 980 Ft

Special Price 49 980 Ft

Leírás

Részletek

OSMO 2 kézi stabilizátor

A benned élő mesélőnek tervezett DJI OSMO Mobile 2 kézi iPhone-stabilizátor a DJI GO alkalmazással együttműködve intelligens mozgó kamerává varázsolja iPhone-odat. Egyenletes, profi felvételeket készíthetsz, és azonnal meg is oszthatod őket. Az OSMO Mobile 2 stabilizátor automatikusan követi a kép témáját, lélegzetelállító time-lapse-videókat készít, és élőben is képes a világ bármely pontjára közvetíteni. Az eddigi stabilizátorokhoz képest könnyebb, több intelligens funkciót biztosít, és az akkumulátor-üzemideje is hosszabb.

Élj a pillanatban


A DJI GO alkalmazás ActiveTrack technológiájával az OSMO Mobile mozgás közben is automatikusan feléd irányítja az iPhone-t. Mostantól egyszerre élheted át és örökítheted meg kedvenc pillanataidat.

Egyenletes videók könnyedén


Ha próbáltál már mozgás közben videófelvételt készíteni iPhone-oddal, tudod, hogy milyen nehéz egyenesen tartani a kamerát. Az OSMO Mobile nemcsak stabilizálja a kamerát, hanem a kamera rezgését meggátolva ki is egyenlíti a mozgást, és minden felvételnek filmszerű hatást kölcsönöz.

A mozgásban lévő idő


A Timelapse funkcióval a leghétköznapibb szituációból is emlékezetes eseményt varázsolhatsz. Akár a nyíló virágokat, akár az égen úszó felhőket filmezed, csodálatosan stabil felvételeket készíthetsz. Ha még dinamikusabb effektre vágysz, a Motion Timelapse a kamera mozgatása közben is egyenletes videók készítését teszi lehetővé.

Moziminőségű nagyítás


A feltörekvő filmesek bizonyára értékelni fogják a stabilizátor markolatába épített nagyítócsúszkát, mellyel gördülékenyen irányíthatják az iPhone kameráját, és moziminőségű nagyítási effekteket érhetnek el. Még dolly-zoom effektet is használhatsz, melyet eddig csak professzionális felszereléssel lehetett alkalmazni.

A panorámák széles világa


A nagy felbontású panorámafelvételek élethűen adják vissza a tájak lélegzetelállító szépségét. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor automatikus mozgása közben több fénykép készít, majd egyenletes képpé fűzi össze őket. Az iPhone-t fekvő vagy álló módba is állíthatod, így mindig ideális fényképeket készíthetsz.

Vadonatúj Álló fotómód


Az Osmo 2 Mobile stabilizátoron már álló helyzetben is rögzítheted az iPhone-odat. Az élő közvetítésekhez kidolgozott alkalmazások alapértelmezett beállítása az álló mód, mellyel panoráma-tájfelvételeket is készíthetsz. Az álló mód minden felvételi módot és funkciót támogat.

Órák hosszat tartó élő streameléshez tervezve


Akár 15 órás akkumulátor-üzemidő az élő adáshoz. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor az iPhone töltésére is alkalmas, így hosszú órákon keresztül streamelhetsz.

További információk

További információk

Márka DJI
Szín Asztroszürke
Vélemények