+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose SoundSport Free vezeték nélküli fülhallgató

Bose SoundSport Free vezeték nélküli fülhallgató


  • SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató

  • Újratölthető lítiumion-akkumulátor

  • Akár 5 óra folyamatos zenehallgatás

  • StayHear+ Sport fülbetétek 3 méretben

  • Ultrakönnyű: 15g/db

  • Ajándék tartódoboz, mely tölti a fülhallgatókat

  • Tartozék USB kábel

  • Vízálló (IPX4)


Készlet:

Lásd az színeknél!

Normál ár: 79 980 Ft

Special Price 69 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Normál ár: 79 980 Ft

Special Price 69 980 Ft

Leírás

Részletek

AZ ELSŐ VALÓBAN VEZETÉK NÉLKÜLI IN-EAR FÜLHALLGATÓ

Ez az első valóban vezeték nélküli in-ear fülhallgató tiszta és erőteljes hangzást biztosít. A tervezés során arra összpontosítottunk, hogy a fülhallgató a helyén maradjon, és mindig kényelmes viseletet biztosítson. Ezeket a termékeket hasznos technológiai megoldások sorával szereltük fel, hogy minden korábbinál kényelmesebben tudj edzeni.

JOBB KIALAKÍTÁSÚ FÜLHALLGATÓK

Ami a fülhallgató belsejében elhelyezett technológiai megoldásokat illeti, minden apró részletre odafigyeltünk – az átdolgozott elektronika jobb hangzást biztosít, az antenna pozícióját pedig úgy határoztuk meg, hogy a lehető legjobb Bluetooth®-jelerősséget tegye elérhetővé. Az eredmény? Egy fejhallgató, amely konzisztensen tiszta hangzást kínál, akár a kezedben tartod, akár a zsebedben vagy a karodra szíjazva hordod, akár a futópadra helyezed a telefonodat… mindezt vezetékek nélkül.

Izgalmas fülbe helyezhető eszköz,
amely garantáltan a helyén marad

Ez a fejhallgató a kényelem és a stabilitás korábban sosem látott ötvözetét nyújtja. Ez azért lehetséges, mivel a StayHear+ Sport fülbetétek fejét úgy alakítottuk ki, hogy azok egyenletesen eloszlatva érintkezzenek a fül belsejével, a szárny pedig természetes módon illeszkedik a fülkagyló felső részéhez. A fülhallgató így garantáltan nem fog kiesni, mégis rendkívül kényelmes használatot biztosít. Így az edzés során csak az új célok elérésére kell koncentrálnod.

TÖBB, MINT EGY TOK

A fülhallgató egyetlen töltéssel akár öt óráig is használható – így szinte bármilyen edzés során végig használatban tud maradni. Ha pedig már nem használod a fülhallgatót, egyszerűen tedd bele a tokba, és már meg is kezdődik a töltés. A tok védelmet nyújt, valamint további két teljes töltést (azaz 10 órás akkumulátor-üzemidőt) szolgáltat a fülhallgatónak, így az rövidesen ismét készen áll a használatra. Sőt, a 15 perces gyorstöltési funkcióval rövid idő alatt 45 percnyi akkumulátor-üzemidőhöz jut.

További információk

További információk

Márka Bose
Vélemények