AppleCare

AppleCare Protection Plan Mac mini-hez

Mindig elérhető!

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.
+ 2 év AppleCare Garancia Mac mini-hez illetve a hozzátartozó kiegészítőkhöz


Támogatás és szervizszolgáltatás azoktól, akik a Mac gépeket a legjobban ismerik
Az AppleCare Protection Plan a számítógép vásárlásának napjától számítva akár három évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az Apple hardverekkel, az OS X rendszerrel, az iLife és az iWork csomaggal kapcsolatos kérdésekben. Mindehhez helyi Apple-hardverjavítás is jár világszerte.

Az AppleCare többé nem dobozos termék, vagyis nem szállítjuk, csupán egy webes felületen kell regisztrálnunk a kívánt Apple terméket. Ehhez a termék szériaszámára és a vásárláskor kapott számlára van szükségünk, az alapján először ellenőrizzük, hogy jogosult vagy-e vásárolni kiterjesztett AppleCare-szolgáltatásokat. Ha igen, a vételár kifizetése után regisztráljuk a terméket valamint rögzítjük a Te adataidat is, majd egy PDF formátumú tanusítványt küldünk Neked elektronikus formában. Az AppleCare regisztráció bekerül az Apple központi rendszerébe, így a tanusítvány nélkül is érvényes, de mindenképpen azt ajánljuk, hogy őrizd meg az érvényesség lejártáig!

Opciók Ár
28 980 Ft
26 980 Ft
 • Részletek

  Támogatás és szervizszolgáltatás azoktól, akik a legjobban ismerik a Mac gépeket

  Az AppleCare Protection Plan a számítógép vásárlásának napjától számítva akár három évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az Apple hardverekkel, az OS X rendszerrel, az iLife és az iWork csomaggal kapcsolatos kérdésekben. Mindehhez helyi Apple-hardverjavítás is jár világszerte. (1)

  Magyarországon a fogyasztók a magyar Polgári Törvénykönyv értelméban díjmentes javításra, cserére, kedvezményre vagy vételár-visszatérítésre jogosultak az értékesítőtől az olyan termékek esetében, amelyek a kézhezvételkor nem felelnek meg az eladási szerződésben foglaltaknak, a termék kézhezvételétől számított két éven belül. A részletekről itt olvashatsz.

  A Mac számítógépekhez megvásárolható AppleCare Protection Plan akár három évre terjeszti ki az Apple-től kapott professzionális telefonos technikai támogatást és a kiegészítő hardverjavítási lehetőségeket.

  Ha megvásárolod az AppleCare Protection Plan szolgáltatást, már egyetlen telefonhívás során (2) választ kaphatsz a kérdéseidre számos témakörben, többek között az iLife-, és az iWork-alkalmazások használatával kapcsolatban. Világszerte akár helyben is javíttathatod a készüléked.

  Teljes körű, profi műszaki támogatás

  Mivel az Apple maga tervezi a számítógépet, az operációs rendszert és számos alkalmazást, a Mac valóban integrált rendszer. Csak az AppleCare Protection Plan nyújt teljes körű szervizt és telefonos támogatást. Az Apple támogatási szakemberei a legtöbb probléma megoldásában már egyetlen hívás során is segíteni tudnak. A szolgáltatás tartalma:

  • Az Apple szakértői közvetlenül elérhetők
  • Helyi Apple-hardverjavítás világszerte

  Kiegészítő Apple-hardverjavítási lehetőségek

  Az AppleCare Protection Plan egész világra kiterjedő javítási szolgáltatását mindenütt az Apple által erre feljogosított szakemberek nyújtják – ami az asztali és a hordozható Mac számítógépeket használóknak egyaránt jól jöhet. Az alkatrészek árát és a munkadíjat egyaránt fedező szolgáltatás akár három éven át biztosít kiegészítő hardverjavítási lehetőségeket. Az Apple hardverek jótállásának köre:

  • A Mac számítógép
  • Az alapvető tartozékok, például a hálózati adapter
  • Apple memória (RAM)
  • AirPort (3)
  • Apple USB SuperDrive (csak Retina kijelzős MacBook Pro, illetve MacBook Air és Mac mini esetén)
  • A Mac számítógéppel együtt vásárolt Apple kijelző

  Szoftvertámogatás a szolgáltatáshoz

  Kérdéseiddel közvetlenül az Apple szakembereihez fordulhatsz otthonról, az irodából és útközben is, számos Mac-témakörben, például a következőkkel kapcsolatban:

  • Az OS X operációs rendszer használata
  • Kérdések az iLife és az iWork használatáról
  • Kapcsolódás nyomtatókhoz és AirPort-hálózatokhoz

  A doboz tartalma

  • Az első lépéseket ismertető útmutató
  • Általános szerződési feltételek
 • További információk

  Processzor Nem
  Memória Nem
  Szín Nem
  Grafikus processzor Nem
  Márka Apple
  Processzor típusa Nem
  Processzor sebessége Nem
  Kijelző mérete Nem
  Kijelző típusa Nem
  Kijelző felbontása Nem
  Videókártya Nem
  Videó memória Nem
  Memória mérete Nem
  Háttértár mérete Nem
  Háttértár típusa Nem
  Optikai meghajtó Nem
  Egér Nem
  Billentyűzet Nem
  Vezeték nélküli hálózat Nem
  Vezetékes hálózat Nem
  Bluetooth Nem
  Audio ki- és bemenet Nem
  Videó kimenet Nem
  Videó bemenet Nem
  Mikrofon Nem
  Webkamera Nem
  USB csatlakozás Nem
  Kártyaolvasó Nem
  Szélesség Nem
  Mélység Nem
  Magasság Nem
  Súly Nem
  Telepített szoftverek Nem
  Garancia Nem
  Modell Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu