AppleCare

AppleCare Protection Plan iPad-hez

Mindig elérhető!

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.
+ 1 év AppleCare Garancia iPad-hez
Támogatás és szervizszolgáltatás azoktól, akik a legjobban ismerik a iPad készüléket.Az AppleCare Protection Plan az iPad vásárlásának napjától számítva akár két évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az iPad használatával kapcsolatos kérdésekben. Ezenkívül kiegészítő szervizelési lehetőségeket vehetsz igénybe iPad készülékedre, annak akkumulátorára és a hozzá kapott tartozékokra vonatkozóan.

Az AppleCare többé nem dobozos termék, vagyis nem szállítjuk, csupán egy webes felületen kell regisztrálnunk a kívánt Apple terméket. Ehhez a termék szériaszámára és a vásárláskor kapott számlára van szükségünk, az alapján először ellenőrizzük, hogy jogosult vagy-e vásárolni kiterjesztett AppleCare-szolgáltatásokat. Ha igen, a vételár kifizetése után regisztráljuk a terméket valamint rögzítjük a Te adataidat is, majd egy PDF formátumú tanusítványt küldünk Neked elektronikus formában. Az AppleCare regisztráció bekerül az Apple központi rendszerébe, így a tanusítvány nélkül is érvényes, de mindenképpen azt ajánljuk, hogy őrizd meg az érvényesség lejártáig!
Opciók Ár
24 980 Ft
 • Részletek

  Támogatás és szervizszolgáltatás azoktól, akik a legjobban ismerik a iPad készüléket.

  Az AppleCare Protection Plan az iPad vásárlásának napjától számítva akár két évig közvetlen, teljes körű hozzáférést biztosít az Apple díjnyertes telefonos technikai támogatási szolgáltatásához az iPad használatával kapcsolatos kérdésekben. Ezenkívül kiegészítő szervizelési lehetőségeket vehetsz igénybe iPad készülékedre, annak akkumulátorára és a hozzá kapott tartozékokra vonatkozóan.

  Magyarországon a fogyasztók a magyar Polgári Törvénykönyv értelméban díjmentes javításra, cserére, kedvezményre vagy vételár-visszatérítésre jogosultak az értékesítőtől az olyan termékek esetében, amelyek a kézhezvételkor nem felelnek meg az eladási szerződésben foglaltaknak, a termék kézhezvételétől számított két éven belül. A részletekről itt olvashatsz.

  Az iPad készülékekhez megvásárolható AppleCare Protection Plan akár két évre terjeszti ki az Apple-től kapott professzionális telefonos technikai támogatást és a kiegészítő hardverjavítási lehetőségeket.

  Ha megvásárolod az AppleCare Protection Plan szolgáltatást, már egyetlen telefonhívás során választ kaphatsz az iOS rendszerrel, az iClouddal és az Apple saját iPad-alkalmazásaival kapcsolatos kérdéseidre. Ha pedig javíttatnod kell a készüléked, az Apple szakértői ugyanezen a híváson belül segítenek beállítani az azonnali csereszolgáltatást.

  Teljes körű, profi műszaki támogatás

  Mivel az iPad készüléket, az iOS operációs rendszert és az alkalmazások jó részét is maga az Apple tervezi, az iPad valóban integrált rendszer. Csak az AppleCare Protection Plan kínál teljes körű szervizt és telefonos támogatást. Az Apple szakemberei a legtöbb probléma megoldásában már egyetlen hívással is segíteni tudnak.

  • Az Apple szakértői közvetlenül elérhetők
  • Azonnali csereszolgáltatás

  Jótállás az Apple hardverekre

  Ha javíttatnod kell a készüléked, az AppleCare Protection Plan keretében azonnali csereszolgáltatást is igénybe vehetsz, amelynek lényege, hogy a lehető legkevesebb ideig maradj iPad nélkül.

  • Az iPad készülék
  • Akkumulátor
  • AirPort
  • Mellékelt USB-kábel és hálózati adapter

  Szoftvertámogatás

  Otthonról, az irodából és útközben is közvetlenül az Apple szakembereihez fordulhatsz kérdéseiddel számos témakörben, például a következőkkel kapcsolatban:

  • Az iOS rendszer és az iCloud szolgáltatás használata
  • Csatlakozás vezeték nélküli hálózatokhoz
  • A FaceTime, a Keynote, a Numbers, a Pages és más, az Apple által készített iPad-alkalmazásokkal kapcsolatos tudnivalók
 • További információk

  Processzor Nem
  Memória Nem
  Szín Nem
  Grafikus processzor Nem
  Márka Apple
  Processzor típusa Nem
  Processzor sebessége Nem
  Kijelző mérete Nem
  Kijelző típusa Nem
  Kijelző felbontása Nem
  Videókártya Nem
  Videó memória Nem
  Memória mérete Nem
  Háttértár mérete Nem
  Háttértár típusa Nem
  Optikai meghajtó Nem
  Egér Nem
  Billentyűzet Nem
  Vezeték nélküli hálózat Nem
  Vezetékes hálózat Nem
  Bluetooth Nem
  Audio ki- és bemenet Nem
  Videó kimenet Nem
  Videó bemenet Nem
  Mikrofon Nem
  Webkamera Nem
  USB csatlakozás Nem
  Kártyaolvasó Nem
  Szélesség Nem
  Mélység Nem
  Magasság Nem
  Súly Nem
  Telepített szoftverek Nem
  Garancia Nem
  Modell Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu