Apple iPad Pro 11" WiFi+Cellular
1 TB

Lásd a színeknél!


 • 11 hüvelykes Liquid Retina kijel­ző

 • ProMotion technológia

 • 2388 x 1668 képpontos felbontás (264 ppi)

 • Teljes egészében laminált kijel­ző

 • A12Z Bionic chip 64 bites architektúrával

 • Széles látószögű kamera: 12 megapixel, ƒ/1,8-as fényrekesz

 • Panorámaképek (akár 63 megapixeles felbontásban)

 • 4K-s videofelvétel 24, 30 vagy 60 képkocka/s sebességgel (széles látószögű kamera), illetve 60 képkocka/s sebességgel (ultraszéles látószögű kamera)

 • Moziminőségű videostabilizálás (1080p és 720p felbontásban)

 • Négy hangszórós hangrendszer

 • Öt stúdióminőségű mikrofon telefonáláshoz, video- és hangfelvételekhez

 • Face ID - Arcfelismerés a TrueDepth kamerával

 • iPadOS operációs rendszer


* Kötelező kitölteni

Opciók Ár
584 980 Ft
 • Részletek

  iPad Pro

  iPad Pro

  A következő számítógéped nem számítógép lesz.

  Hanem egy varázslatos üvegfelület. Olyan gyors, hogy a legtöbb PC laptop a nyomába se ér. Profi kameráival egészen új fényben tárja eléd a világot. Az ujjaddal, érintőceruzával, billentyűzettel és most már érintőpaddal is használhatod. Megérkezett az új iPad Pro.

  Liquid Retina kijel­ző

  Keresve sem találsz fejlettebb kijel­zőt mobileszközön.

  Az egész előlapot kitöltő Liquid Retina kijel­ző gyönyörű látvány, magával ragadóan természetes élmény kezelni, és hihetetlenül fejlett technológiákat rejt.1 Ilyen a ProMotion, a True Tone és az iparágban egyedülálló színpontosság, melyek együtt gondoskodnak arról, hogy minden gyönyörűen mutasson és gördülékenyen működjön. A jellemzők ilyen lenyűgöző összjátékából nem is születhet más, mint a világ legjobb mobileszköz-kijel­zője.

  Kamerák

  Mélyedj el jobban az iPad kameráiban.

  Fejlett kamerái, nagy kijel­zője, villámgyors működése és nagy pontosságú érzékelői mindig is egyedülálló hatékonysággal ruházták fel az iPadet. A széles látószögű és az új, ultraszéles látószögű kamerával tökéletes fotókat és videókat komponálhatsz. A kamerákhoz stúdióminőségű mikrofonokból és négy hangszóróból álló hangrendszer párosul, így iPad Pród akár többkamerás filmfelvevő eszközként is használhatod.

  LiDAR-szkenner

  A távolságmeghatározásra szolgáló LiDAR (Light Detection and Ranging, lézeralapú távérzékelés) technológia azt méri meg, hogy egy lézerfénymintázat mennyi idő alatt jut el az objektumokig, és verődik vissza azokról. A csúcstechnológiát, melyet a NASA is felhasznál következő Mars-küldetéséhez, mérnökeink olyan méretűre zsugorították, hogy elférjen a vékony és könnyű iPad Próban.

  Egyedi tervezésű LiDAR-szkennerünk szabadban és beltérben is képes a visszaverődő fény repülési idejéből meghatározni az érzékelő és az 5 méteren belül levő objektumok közti pontos távolságot. A fotonszintű pontossággal és nanoszekundumos sebességgel működő technológia hihetetlenül izgalmas új lehetőségeket nyit a kiterjesztett valóság előtt, és azon túl is.

  Kiterjesztett valóság

  Az új iPad Prón az AR-appok még élethűbb élményt nyújtanak. Az AR-objektumok elhelyezése már késleltetés nélkül, azonnal történik. Az életszerű objektumkitakarás lehetővé teszi, hogy az AR-objektumok a valós környezet tárgyai és építményei előtt és mögött mozogjanak. Továbbfejlesztettük a motion capture-t és az emberek kitakarását, ezért pontosabban működnek, mint valaha. A fejlesztők pedig mindezekkel az eszközökkel az eddigieknél is magával ragadóbb tartalmakat hozhatnak létre.

  Felvétel és szerkesztés

  Az iPad Prót profi kamerarendszere teszi hihetetlenül sokoldalúvá. 4K-s videókat vehetsz fel, szerkeszthetsz és oszthatsz meg – ugyanazzal az egy eszközzel. Az ultraszéles látószögű kamerával egyetlen fotóba befoghatsz egy egész helyiséget, amit aztán közvetlenül a képen áttervezhetsz a Korrektúra funkcióval. Dokumentumokat szkennelhetsz, majd Apple Pencillel aláírhatod őket, jegyzetelhetsz rájuk, és egyetlen koppintással elküldheted a kiegészített példányt.

  TrueDepth kamera

  Az előlapon található TrueDepth kamera teszi lehetővé a Face ID használatát, melynél biztonságosabb arcazonosító technológiát semmilyen más táblagépen – sem pedig számítógépen – nem találsz. Sőt, még többre képes: FaceTime-ozhatsz a barátaiddal, Portré módú szelfiket készíthetsz, és Animojivá alakíthatod magad, hogy feldobd az Üzenetekben folytatott beszélgetéseidet.

  Teljesítmény

  Olyan gyors, hogy a legtöbb PC megirigyelheti.

  Az A12Z Bionic chippel az iPad Pro olyan gyors lett, hogy teljesít­ményben lekörözi a legtöbb ma kapható PC-laptopot. A minden­napi feladatoktól a nagy grafikai igényű munkafolyamatokig mindent gyorsan és gördülékenyen végezhetsz rajta. 8 magos grafikus processzora pedig még több teljesítményt nyújt, amitől simábban futnak és realisztikusabban jelennek meg azok az appok és játékok, amiknél ez igazán számít.

  Az A12Z Bionic chipet arra terveztük, hogy bírja a kiképzést, és a profi appok se okozzanak neki gondot. 8 magos grafikus processzora akadásmentesen visz olyan feladatokat is, mint a 4K-s videók szerkesztése, 3D-s modellek tervezése vagy az AR-appok futtatása. Tovább­fejlesztett hűtő­rendszerével nagyobb csúcs­teljesítményt képes elérni, és a folyamatos igénybevételt is tovább bírja, ami ideálissá teszi a profi munkafolyamatokhoz. Az Apple saját tervezésű Neural Engine-je pedig beépített gépi tanulási képességeket kölcsönöz neki, hogy kész legyen a profi appok legújabb generációjára.

 • További információk

  Márka Apple
  Kijelző mérete 11 hüvelykes
  Kijelző típusa LED‑es háttér-világítású Multi-Touch kijel­ző IPS-techno­lógiával
  Kijelző felbontása 2388 x 1668 képpontos felbontás (264 ppi)
  Processzor A12Z Bionic chip 64 bites architektúrával
  Tárhely 1 TB
  Wi-Fi 802.11ax Wi‑Fi 6; egyidejű kétsávos (2,4 és 5 GHz); HT80 MIMO-támogatással
  Mobilinternet Van
  Bluetooth Bluetooth 5.0 technológia
  Akkumulátor üzemideje Akár 10 óra üzemidő videólejátszás vagy zenehallgatás, illetve Wi‑Fi-kapcsolatú internet­böngészés esetén
  Akkumulátor típusa Beépített, 28,65 wattórás lítium-polimer akkumulátor
  Hátlapi kamera Széles látószögű kamera: 12 megapixel, ƒ/1,8-as fényrekesz
  Előlapi kamera 7 megapixeles TrueDepth kamera
  Fókusz Élességállítás koppintással, Focus Pixels techno­lógiával (széles látószögű kamera)
  Geotagging Nem
  Gyorsulás érzékelő Van
  Giroszkóp Háromtengelyes giroszkóp
  Fényérzékelő Van
  A-GPS Van
  Mobiltorony háromszögelés Van
  Wi-Fi háromszögelés Van
  Digitális iránytű Van
  Apple dock csatlakozó USB-C
  Audio ki- és bemenet USB-C
  Beépített hangszóró Van
  Beépített mikrofon Van
  Videó kimenet Nem
  Audió Nem
  Videó Nem
  Szélesség 178,5 mm
  Mélység 5,9 mm
  Magasság 247,6 mm
  Súly 473 g
  Garancia 1 év világgarancia
  Modell Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu