Beyerdynamic MMX 300 (2. generáció) Gaming Headset

NINCS KÉSZLETEN, MEGRENDELÉS ESETÉN 3-5 MUNKANAP A BEÉRKEZÉSE

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Gamer fejhallgató, zárt felépítésű, egyoldalas cserélhető kábellel és mikrofonnal, hordtáskában, 32 Ω

Opciók Ár
98 880 Ft
 • Részletek

  Dimenzionális hang

  Minden a részletekben van. A hangstúdiós alkalmazásra szánt hangszórók gondoskodnak a tiszta és erőteljes megszólalásról a játékok meghatározó pontjain.
  Minden a részletekben van. Csak bajnok lehetsz, ha meghallod. Mindig a megfelelő lépést a megfelelő időpontban. A leghalkabb részleteket is meg kell hallanod, ha győzni akarsz. Készülj fel arra, hogy mindig egy lépéssel előbbre kell tartanod. Csak az nyerhet, aki mindent és mindenkit meghall, különben meghal! Az MMX 300 gamer füles lenyűgöző hangja nem az égből jött ajándék, hanem 90 éves tapasztalat eredménye. A headset egyesíti a repülőiparban és a hangstúdiókban felhalmozott technológiai vívmányokat, és nagyot teljesít a kristálytiszta hangjával, a háromdimenziós hangképével és az ütős basszusával.

   

  Professzionális hangátvitel

  Mindig a megfelelő parancsot add ki a megfelelő időpontban. A kiváló minőségű hattyúnyak kondenzátor-mikrofon garantálja, hogy az embereid tisztán megértik az utasításaidat.
  Kommunikálj bátran! A siker titka a csapatjáték. Mindig a megfelelő taktikád kell alkalmaznod, és minden műveletet pontosan és a megfelelő időben kell végrehajtanod, emellett tisztán kell érteni a többiek hangját a közös terv kidolgozásához. Csak extrém minőségű kondenzátor-mikrofonnal lehet tisztán és érthetően hangot továbbítani. A kardioid-séma és a zajárnyékolás garancia a háttérzaj kiszűrésére, enélkül nem lehet versenyhelyzetekben nagyot alkotni.

   

  Maximális kontroll

  Minden karnyújtásnyira van: a vezetékes távvezérlő lehetővé teszi a komplett vezérlést számítógépen vagy konzolon.
  A kábelbe integrált távvezérlővel a leggázosabb helyzetekben is minden az akaratod szerint történik. Fontos szolgáltatás a mikrofon némítása, a hangerő-szabályozás, a hívásfogadás és a különböző médiumok menedzselése a kéznél lévő némító gomb segítségével. A sorsod a kezedben van.
  A tartozékként mellékelt adapterkábelnek köszönhetően az MMX 300 headset használható PC-vel, notebook-os vagy konzolos játékkal, csak legyen szabad 3,5 mm-es kombi-jack aljzat.

   

  Páratlan játék-komfort német munkával

  Robusztus, mégis kényelmes: a legjobb minőségű anyagok és a precíz német munka garantálja a headset hosszú éveken keresztüli kényelmes viselését és működését.

   

  Mivel hosszú élettartamra van tervezve és gyártva, az MMX 300 megvásárlása hosszú távú befektetésnek is tekinthető. A headset minden alkatrésze a beyerdynamic német mérnökeinek és szakembereinek a keze nyomát viseli. A javarészt kézzel végzett összeszerelés olyan minőséget kölcsönöz a fejhallgatónak, ami garantálja a hibátlan működést hosszú éveken keresztül.

  További adatok / Beyerdynamic MMX 300 (2. generáció) Gaming Headset

  Márka Beyerdynamic
  Fejhallgató típus gaming
 • További információk

  Márka Beyerdynamic
  Szín Fekete
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu