Beyerdynamic T 5P Zárt Audiofil Tesla Fejhallgató 32 Ohm (2. generációs)

NINCS KÉSZLETEN, MEGRENDELÉS ESETÉN 3-5 MUNKANAP A BEÉRKEZÉSE

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Márka: Beyerdynamic

 • Fejhallgató típus: audiofil

 • Impedancia 32 Ω

 • Szín: fekete

 • Speciális funkciók: TESLA technológia

Opciók Ár
329 880 Ft
 • Részletek

  Hordozható high-end német gyártásban

  A második generációs T5 p modell egyedülálló szinten ötvözi a mobilitást az audiofil kategóriájú hangminőséggel. Elődjéhez, a T5 p modellhez hasonlóan a legújabb Tesla technológiát kombinálja zárt rendszerű kialakítással. A 32 ohm elektromos impedancia ideális partneri viszont kínál a hordozható lejátszóeszközöknek. A Tesla technológiának köszönhetően az alacsony impedanciájú hangszórók hatékonyan kompenzálják az alacsony hatásfokú okostelefonok, táblagépek és a nagyfelbontású lejátszók hiányosságait. A textil-bevonatú, rövid, kétoldalas kábelek is a mobileszközök használatát hivatottak elősegíteni.
  A korábbi modellhez hasonlóan a második generációs T5 p modell is a Németországra jellemző gondos kezek nyomát viseli. A csúcsminőséget képviselő anyagok és a kifinomult technológia kettősét tükrözik a praktikus szerkezetek és a gondos részletek. Nos, ezért jár 5 év gyártói garancia a zárt rendszerű Tesla-sorozatú high-end modellekre.

   

  Új hangtuning

  A T5 p modell lelke a forradalmi Tesla technológia, amely maximális hatásfokot és kristálytiszta hangot biztosít. Az optimalizált rendszerek jellemzője a meleg hangzás és a pontos basszus-reprodukció. Az eredmény pedig még tömörebb és kiegyensúlyozottabb hangzás, egyszóval osztályon felüli műsorhallgatási élmény.
  Egészen az alapoktól kezdve optimalizálásra kerültek a hang előállítására szolgáló alkatrészek. Stabil, high-tech kompozit anyagok csökkentik a nem kívánatos rezgéseket, és kivételes harmóniájú hangreprodukciót kínálnak a selymes magashang-tartományon keresztül. A döntött felépítésnek extrém térhatás, széles hangkép és transzparencia lett az eredménye, amivel eddig csak a nyitott rendszerű fülesek rendelkeztek.

   

  Zárt, mégis tágas

  A zárt kialakítású T 5 p modell megakadályozza a befelé hatoló és a kifelé irányuló zajok kialakulását és zavaró hatását. Ennek akkor van tényleges jelentősége, amikor a fejhallgató viselője fotelben hallgatja a zenét, míg mások tévéznek. Nem zavarja a közelben tartózkodókat a hangos zenehallgatás, akik csendben akarnak könyvet olvasni.
  A zárt fejhallgatók általános hátránya a szabad tér hiánya, illetve korlátozottsága a hangképben. De a T 5 p modellnél másképp működnek a törvények: a fülek felé pozícionált, billentett hangszórók kiterjesztett és tágas hangképe vetekszik a nyitott rendszerű fülhallgatókéval.

   

  Lecsatolható kábel

  A T 5 p modell kétoldalas csatlakozókábele (1,4 méter) kellemes hatású textilbandázzsal van bevonva, és a műértő zenerajongók az OCC 7N rézvezető áldásos tulajdonságai miatt is imádni fogják. Ez a vezetőanyag jól ismert az elsőrendű jelátviteli képességéről, és nem véletlenül sorolják a high-end kategóriába. A kábel kiegészítő elektromos árnyékolása megbízhatóan elnyomja az elektromágneses zavarokat. Rendelésre hosszabb kábel is rendelkezésre áll a fejhallgatóhoz.
  Szimmetrikus használat esetén lehetőség van a tartozék csatlakozókábel opcionális kábelre történő cseréjére, amelynek ugyanolyan a kialakítása, de hosszabb és 4-pólusú XLR csatlakozóval van szerelve az erősítő oldalon.

   

  Minőségi anyagok, elegáns megjelenés

  A minőségi anyagok használata és a szakszerű megmunkálási minőség hosszú ideig tartó használat után is megőrzi a kényelmet. A fülbetét selymes puhaságú felülete és a memória-szivacs tökéletes illeszkedést és viselési komfortot biztosít a felhasználó számára. A protein-bevonatú ház és a fejpánt második bőrként funkcionálva garantálják a kényelmes fogást, és akár évek múlva sem veszítenek a stílusos megjelenésből.

   

  A fekete, szövetbevonatú tartódoboz biztonságos tárolást és szállítást biztosít. Az előző verziójú T 5 p modellhez járó alumíniumdobozhoz képest könnyebb az új tok, emellett modernebb külsővel rendelkezik, és ajándék célú felhasználásra is ideális megoldás.

 • További információk

  Márka Beyerdynamic
  Szín Fekete
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu