Beyerdynamic Amiron Home Prémium HiFi fejhallgató

NINCS KÉSZLETEN, MEGRENDELÉS ESETÉN 3-5 MUNKANAP A BEÉRKEZÉSE

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Prémium HiFi fejhallgató

 • Nyitott felépítés, kétoldalas cserélhető kábel, (3.0 m)

 • Sztereó jack csatlakozó 3,5 mm 6,35 mm-es adapterrel

 • Kemény tokban

 • 250 Ω

Opciók Ár
189 880 Ft
 • Részletek

  AMIRON HOME

   

  Zenével ajándékoz

   

  Az Amiron Home maga a tiszta zenehallgatási élmény: dőlj hátra a kedvenc foteledben, és engedd, hogy magával ragadjon a muzsika.

  Nappaliban még soha nem hallottál zenét úgy, ahogy egy koncertteremben. Az első néhány dallam felhangzása bőven elég ahhoz, hogy Te is Amiron Home rajongó legyél, és hosszú éveken át igazi barátság szövődjön a kapcsolatból.

  Az Amiron home név ismerősen cseng a high-end kategóriájú fejhallgatókban járatos zenehallgatók körében, akik tudják, mit jelent feloldódni a zenehallgatás élvezetében, és nem kell nekik szótár a "handmade in Germany" szlogen hallatán. Egy olyan kapcsolat kezdetét, amelyet folyamatosan és hosszú éveken keresztül becsülni fogsz.

   

   

  Optimalizált tesla technológia - Felülmúlhatatlan zenehallgatási élmény

   

  A beyerdynamic élenjáró innovációját képviselő Tesla technológiát a zene imádata inspirálta.

  A Tesla rendszer továbbfejlesztésének eredményeként született meg az Amiron Home. A transzduktoron eszközölt módosításoknak köszönhetően minimális szintre sikerült szorítani a rezgéseket, és teljesen kizárásra kerültek a magas tartományt zavaró rezonanciák. Minden korábbinál precízebb eredménnyel zárult a hangtuning, amely még a legkényesebb zenerajnogókat is meggyőzi.

   

   

  Nagy felbontású hangzás - Mindent a zenéért, ami elérhető és érezhető

   

  Az Amiron home koncertminőségű hangot képes produkálni, és tökéletes módon ötvözi a basszust a transzparens középtartománnyal és a kényeztető magashangokkal. Műfajtól függetlenül ezt a tulajdonságát ismerik el igazán az igényes zenerajongók. Precízen és tisztán festi a vászonra a zenés portrét, és minden egyes ecsetvonás megfelel egy új hangszernek.

   

   

  Nyitott rendszer - Hiteles koncertélmény a nappaliban

   

  Ahogy a neve is sugallja, az Amiron Home könnyen feltalálja magát az otthoni rendszerekben, ahol a békés környezet összecseng a zenehallgatási elvárásokkal. A fejhallgató nyitott kialakításából következően tágas, szellős, természetes hangzást kapunk, mégis érezhető valami megmagyarázhatatlan közelség és transzparencia a zenében. Felszabadul az idő, leomlanak az akadályok, és minden hallgató eljut a saját, személyes hangversenytermébe. Lépj ki a mindennapos egyhangúságból, engedd át magad a hangversenytermi környezetnek, ha lelki nyugalomra van szükséged.

   

   

  Perfekt viselet - Optimális viselési komfort órákon keresztül

   

  A fejpánt által gyakorolt kiegyensúlyozott nyomás biztosítja, hogy az Amiron home fitten, de egyúttal kényelmesen öleli körül a fejet. Ez az optimális idomulás is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a műsorhallgatási térben teljes egészeben kibontakozzon a zene. A lehető legjobb minőséget képviselő Alcantra mikroszálas és mikrovelúr anyagnak köszönhetően a fejpánt és a fülpárna bársonyosan puha, kellemes érzetet kelt az emberben, harmóniában a muzsikával. A fejhallgató kényelmes viseletének köszönhetően minden figyelmed magára a zenére fordíthatod - órákon keresztül, a végtelenségig...

   

  További adatok / Beyerdynamic Amiron Home Prémium HiFi fejhallgató

  Márka Beyerdynamic
  Fejhallgató típus fejhallgató, audiofil
  Konstrukció fület körülölelő, nyitott
  Impedancia 250 Ω
  Szín fekete
  Speciális funkciók TESLA technológia
  Sztereó/Monó sztereó
  Tartozék a csomagban kábel(ek)
 • További információk

  Márka Beyerdynamic
  Szín Fekete
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu