beszamitas

Szeretnéd a meglévő termékedet egy újabbra cserélni?
Régi eszközödet beszámítjuk, így megkönnyítve a cserét!

Hogyan történik a beszámítás?

Hozd be a Stylebolt tűzoltó utcai üzletébe meglévő Apple okostelefonodat, tabletedet vagy Apple számítógépedet, és vigyél haza egy új iPhone, iPad vagy Mac készüléket további kedvezménnyel! Az értékbecslés és beszámítás kizárólag személyesen történik.

Milyen készüléket lehet beszámítani?

Okostelefonok és tabletek esetében az Apple modelljeit mind beszámítjuk. Akár több készüléket is beszámítunk egy vásárlásba. Hordozható számítógépekből jelenleg kizárólag MacBook, MacBook Air és MacBook Pro modellek beszámítására van lehetőség. A töltőt, kábeleket, kiegészítőket is érdemes elhozni!

Mit vásárolhatok beszámítással?

A termékkínálatából bármilyen iPhone, iPad és Mac modellt, illetve kiegészítőket is vásárolhatsz, beleértve az akciós termékeket is. Az egyetlen feltétel, hogy a vásárlás értéke meg kell hogy haladja a beszámított eszköz értékét. A beszámított eszköz készpénzre nem váltható, az érte ajánlott összeg felhasználható új és használt termékekre egyaránt.

Mennyit ér a készülékem?

A termék értéke több tényezőtől függ; mint például az esztétikai állapota, akkumulátor állapota, színe, tartozékok állapota stb. Ezek miatt a tényezők miatt mindenképpen szükséges, hogy a kollégáink a kezükbe foghassák, átvizsgálhassák és tesztet futtathassanak a beszámítani kívánt eszközön, és csak azután tudunk árat ajánlani érte.

Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu