Apple Watch Series 6 GPS+Cellular
PRODUCT(RED) Alumínium Tok, PRODUCT(RED) Sportszíj, 44 mm-es, m09c3hc/a

Nincs készleten, rendelés esetén 1-2 hét a beérkezése

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Mindig bekapcsolt retina kijel­ző

 • Véroxigénszint mérése

 • Szívritmus ellenőrzése EKG alkalmazással

 • Alvásfigyelő alkalmazás

 • GPS+Cellular

 • 50 méterig vízálló

 • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról

 • Értesítés szabálytalan szívritmusról

 • Esésészlelés és a Vészhelyzet – SOS funkció

 • 100%-ben újrahasznosított anyagokból készül


Opciók Ár
209 980 Ft
 • Részletek

  Watch Series 6

  Az egészség órája
  a jövőből már
  a csuklódon.

  Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmian új érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG‑t bárhol, bármikor. Tekintsd át egy szempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retina kijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és az egészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.

  Véroxigén

  Egy újabb szint az innovációban.

  A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó új érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted.

  Új érzékelő. Új tudás.

  Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.

  Rávilágít a lényegre.

  A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

  EKG.

  A csuk­lódon. Bárhol, bármikor.

  Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.

  Az ujjad sokat elárul a szívedről.

  A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésed szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája.

  Alvás.

  A jó reggel egy jó éjszakával kezdődik.

  Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az új Alvás app segít, hogy állandó esti rutint alakíthass ki, és éjszakáról éjszakára követhesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érd el a kitűzött alváscélodat.

  Fitnesz

  Odatettük magunkat, hogy mindent beleadhass.

  Aki fitt szeretne maradni, annak a tudás hatalom. Meríts motivációt a rendszeres mozgáshoz, és kövesd minden eddiginél pontosabban az edzés­adataidat – a vízben, a teremben és az utakon is. A Series 6-ban az Apple Watch felülmúlja eddigi önmagát, hogy te is a legjobb formádat hozhasd.

  Eddz minél sokszínűbben.

  Akármilyen sportban vagy elemedben, az Apple Watchon mérheted az edzéseidet. Válaszd ki a futást, az úszást, a jógát, a biciklizést vagy szinte bármely más testmozgást, amit szeretsz, és már indíthatod is a mérést.

  Inspiráció

  Motivál és megdolgoztat.

  Zene és Podcastok.

  Hallgasd azt, ami a legjobban motivál a mozgásra. Az Apple Music 70 millió dalt ad a lehető­ségekhez.

  Tevékenységgyűrűk.

  Motiválnak, hogy kevesebbet ülj, többet mozogj és sportolj. Nap mint nap.

  Tevékenység­megosztás.

  Osszátok meg tevékenység­gyűrűiteket egymás között a családdal és a barátokkal, és biztassátok egymást.

  Versenyek.

  Hívd ki a barátaidat egy hétnapos Tevékenység­versenyre.

  Kijelző

  Mindig bekapcsolva.
  Jobb, mint valaha..

  A mindig bekapcsolt Retina kijel­zőnek jóval nagyobb a fényereje a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így a korábbinál sokkal egysze­rűbben láthatsz minden információt a szám­lapon anélkül, hogy felemelnéd a csuklódat és felébresztenéd az órádat.

 • További információk

  Márka Apple
  Szín Nem
  Ehhez való Apple Watch
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu