Apple Watch SE GPS+Cellular
Asztroszürke Alumínium Tok, Szénszürke Sportpánt, 40 mm-es, myel2hc/a

Nincs készleten, rendelés esetén 1-2 hét a beérkezése

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Retina kijel­ző

 • GPS+Cellular

 • 50 méterig vízálló

 • Értesítés alacsony vagy magas pulzusról

 • Értesítés szabálytalan szívritmusról

 • Esésészlelés és a Vészhelyzet – SOS funkció


Opciók Ár
129 980 Ft
 • Részletek

  Watch SE

  Watch SE

  Meglep. Meggyőz. Megéri.

  Nagy méretű Retina kijel­zőjén több mindent láthatsz egyszerre. Fejlett érzékelőkkel méri, mennyit és hogyan mozogsz. Hatékony funkciókkal óvja egészségedet és testi épségedet. Az Apple Watch SE meglepően sokat tud. És nagyon megéri.

  Mindenki az órát lesi.

  Ugyanaz az ikonikus külső és nagy kijel­ző, mint az Apple Watch Series 6-on.

  Hatékony, kétmagos S5 SiP a gyors működésért.

  Az Esésészlelés és a Vészhelyzet – SOS funkció még nagyobb biztonságérzetet ad.

  Mobilhálózatos modellben is, ha szeretnél a telefonod nélkül elérhető maradni.

  Új magas­latokban, új mélysé­gekben. Micsoda távlatok.

  Lekörözheted a saját edzéscéljaidat.

  A Fitnesz app gyűrűi három egyszerű adattal – a mozgás, az edzés és az állás mennyiségével – mutatják meg, mennyit és hogyan mozogsz a nap folyamán.

  Gyere be, jó a víz.

  Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Csobbanj vele nyugodtan. Uszodában mérheted a részidőidet és sorozataidat, nyílt vízen pedig még az útvonaladat is rögzítheted.

  A határaidat feszegető edzések.

  Az Apple Watch SE-n edzések tucatjait találod a legkülönfélébb mozgás­formákhoz, köztük futáshoz, sétához, jógához, biciklizéshez, nagy intenzitású intervallumedzéshez és tánchoz. Az órát ráadásul a kompatibilis edzőtermi gépekkel is párosíthatod. Többet ad, hogy többet adhass bele.

  Sprinthez és pihihez. Kanyarokhoz és csavarokhoz. Hajrákhoz és hurrákhoz.

  Elég felemelned a csuklód, hogy megtudj olyan adatokat, mint például a megtett táv, a tempó, a lefutott körök száma, a lépésütem, az elégetett kalóriák vagy a pulzusszám. A mindig bekapcsolt magasság­mérő pedig valós időben mutatja, hogyan változik a tengerszint feletti magasságod.

  Az egész­ségedre hangolva.

  Jó szívvel viselheted.

  Az Apple Watch SE segít, hogy egészségesebb életet élj. Gondoskodik róla, hogy jobban képben legyél az egészségeddel, és inspirál, hogy változtass a rossz szokásaidon. Figyeli a pulzusodat, és jelzi, ha valami nincs rendben, hogy időben felkereshesd a kezelő­orvosod. Ráadásul vészhelyzetben segítséget is hív, ha kell.

  Ki korán fekszik, aranyat lel.

  Az iPhone-nal együttműködő új Alvás appal követheted alvási tendenciáidat, emellett időrendet és lefekvési rutint alakíthatsz ki, hogy elérd a kitűzött alváscélodat. A trendjeidből láthatod, hogy mennyire következetesen sikerül teljesítened azt.

  Jól áll az egészség.

  Az órád emlékeztet, hogy az ajánlott 20 másodpercig moss kezet. Finom rezgéssel jelzi, ha túlságosan felerősödik körülötted a zaj. Segít követni a menstruációs ciklusodat. Légzés appjával pedig pillanatnyi szünetet tarthatsz, hogy lenyugtasd magad. Röviden: jó kezekben vagy.

  Esésészlelés és segélyhívás.

  Az Apple Watch SE beépített gyorsulásmérőjével és giroszkópjával észleli, ha nagyot esel, és segítséget hív, ha mozdulatlan vagy. Az oldalsó gomb hosszú megnyomásával pedig bármilyen vészhelyzetben azonnali segítséget kérhetsz – akár külföldön is.

  Képben lehetsz, bármerre jársz.

  Az iPhone-od nélkül sem leszel elveszve.

  Betelefonálhatsz az irodába, válaszolhatsz egy sürgős e‑mailre, betájolhatod magad a beépített iránytűvel, és a Térképek finom rezgéssel jelzi, ha kanyarodnod kell. A mobil­hálózatos modellel a telefonod nélkül is elérhető maradhatsz. Hiszen minden a jó kapcsolatokon múlik.

 • További információk

  Márka Apple
  Szín Nem
  Ehhez való Apple Watch
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu