Apple Watch Series 3 Asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal GPS

Lásd a méreteknél!


 • Gyorsabb kétmagos processzor

 • W2 chip

 • Beépített GPS és GLONASS

 • 50 méterig vízálló

 • Ion-X üveglap

 • Kapacitás: 8 GB

 • Kompozit anyagból készült hátlap

 • Akár 18 óra akkumulátor-üzemidő

 • Bluetooth 4.2

 • Wi-Fi (802.11b/g/n, 2,4 GHz)

 • Pulzusszámláló, gyorsulásmérő és giroszkóp

 • Mikrofon és aktív önvíztelenítő hangszóró

 • Szíj mérete: 130–200mm (38mm), illetve 140-210mm (42mm) körméretű csuklóra
 • WatchOS 4

 • 1 év gyári garancia

* Kötelező kitölteni

Opciók Ár
Legalacsonyabb ár: 77 980 Ft
 • Részletek

  Watch series 3

  Emeld a szintet!

  Intelligens személyi edző. Továbbfejlesztett Pulzusszám app. Kedvenc lejátszási listáid a csuklódon. Beépített magasságmérő. Bemutatkozik az Apple Watch Series 3. Mostantól aktívabb, motiváltabb és elérhetőbb lehetsz, mint valaha.

  Intelligens tevékenység­mérő

  Az Apple Watch Series 3 minden mozgásodat analizálja, akár a gyerekekkel labdázol a tengerben, akár elbringázol a munkahelyedre, vagy lemész a konditerembe edzeni.

  Watch Series 3

  Személyi edző. Egy kis biztatás mindenkinek kell.


  Az Apple Watch Series 3 olyan, mint egy személyi edző: motivál, amikor szükséged van rá. Minden reggel megmutatja, mennyit fejlődtél, a nap végén pedig ötleteket ad a tevékenységgyűrűid bezárásához. Sőt havonta új kihívások elé állít a korábbi eredményeid és edzéseid alapján.

  A tevékenységgyűrűidet a barátaiddal is megoszthatod.


  A gyűrűket a barátokkal és a családdal is összevethetitek, így ösztönözve egymást. Értesítést kaphatsz a többiek fejlődéséről, és könnyedén reagálhatsz is pár biztató szóval vagy egy poénnal.

  Watch Series 3

  Watch Series 3

  Az Apple Watch veled ünnepli a sikereidet.


  Amikor bezársz egy gyűrűt vagy teljesítesz egy kitűzött célt, az Apple Watch Series 3 teljes kijelzős effektekkel ünnepel. Az egyéni csúcsokért, a sorozatokért és a leg­fontosabb eredményekért még díjakat is kapsz.

  Kerekesszékes használat. Az edzés joga mindenkié.


  Az Apple Watch Series 3 figyelembe veszi a különböző hajtási technikákat és terepeket, hogy pontosan rögzíthesse a kerekesszékes felhasználók mozgását. Sőt két, kifejezetten kerekesszékeseknek kitalált edzésterv közül is választhatsz.

  Watch Series 3

  Watch Series 3

  Ülj kevesebbet, sétálj többet! Mozogj rengeteget!


  A három gyűrű egyszerűen szemlélteti, mennyit mozogtál a nap folyamán. Arra buzdítanak, hogy legyél aktív, és zárd be őket. Láthatod, ha túl sokat ültél. Nyomon követheted a lépésszámodat és az elégetett kalóriákat. Betervezhetsz napi 30 perc mozgást – akár több részletben is.

  Csúcstartó sportóra

  Az Apple Watch Series 3-mal profin rögzítheted a szabadtéri edzéseidet. A GPS mellett már magasságmérő is van benne. A megújult Edzés app a nagy intenzitású intervallumedzéseket is méri, és automatikus beállításokat kínál a leúszott hosszakhoz. Minden eddiginél több dalt vihetsz magaddal a csuklódon, hogy a saját zenéid pörgessenek edzés közben.

  Vízállóság


  Az Apple Watch Series 3 úszásálló. A medencés és a nyílt vízi edzéseidet egyaránt rögzítheted vele. Az úszás végén hangrezgések távolítják el a vizet a hangszóróból.

  GPS és magasság­mérő


  A beépített GPS rögzíti a megtett távot, a sebességet és az útvonalat a szabadtéri edzéseken. A magasságmérő pedig követi a tengerszint feletti magasságot lejtőn és hegymenetben, akár bringázol, akár terepen futsz. Ha szereted elemezni az adatokat, böngészheted az iPhone-odon a részletes statisztikákat.

  Edzés app


  Válassz a 12 különböző beltéri és szabadtéri edzés – például az úszás, biciklizés, futás és ellipszisgépezés – közül, majd tűzz ki egy célt, és kezdj el mozogni. Bárhogy is edzel, az Apple Watch Series 2 pontosan méri a mozgásodat. Egyszerre akár öt adatot is láthatsz, automatikusan szüneteltetheted a futás rögzítését, sőt meg is jelölheted a szegmenseket.

  Több információ, több motiváció.


  Rögzítheted a legnépszerűbb kül- és beltéri edzésfajták adatait. A futás, a kerékpározás és az úszás mellett már a nagy intenzitású intervallumedzéseidet is nyomon követheted. Ha egymás után végzel különféle sportokat, a kijelzőn egyszerűen válthatsz egyik tréningről a másikra, a végén pedig összefoglalót kapsz a teljes edzésről.

  Maradj hű a kedvenc appjaidhoz!


  Legyen szó köredzésekről, súlyzózásról vagy jógáról, a már meglévő kedvenc edzésappjaid használatával is közelebb kerülhetsz tevékenységgyűrűid bezárásához.

  A fejlődésed szemmel látható.


  Ahogy bármilyen napi mozgás, az edzéseid is közelebb visznek a Mozgás, a Gyakorlat és az Állás gyűrű bezárásához. A gyűrűk és az edzések korábbi értékeiből idővel kirajzolódik a teljesítményed alakulása.

  Külső fejlesztők edzésalkalmazásai


  Legyen szó biciklizésről, túrázásról vagy jógáról, a kedvenc edzésappjaid használata közben is gyűjtheted a tevékenységgyűrűk bezárásáért kapott elismeréseket.

  Maradj mindig motivált kedvenc zenéiddel a csuklódon!


  Vigyél magaddal még több zenét az Apple Watch Series 3-mal, bárhova mész. Kedvenc Apple Music lejátszási listáid automatikusan szinkronizálódnak az órádra, hogy a saját válogatásaid pörgessenek minden edzésen.

  Edzőgép-kompatibilis. Kapcsolj rá!


  Az órádat egy koppintással párosíthatod a kompatibilis edzőtermi gépekkel. Így végig figyelhetsz a fontos értékekre, és pontosan követheted az edzéstervet: tarthatod a megfelelő pulzust, sebességet, illetve ügyelhetsz a kalóriaégetésre.

  Hatékony egészség­megőrző eszköz

  Mivel az Apple Watch Series 3 mindig veled van, segít tudatosabban odafigyelni magadra. Egyszerűen mérheted vele a pulzusodat, úrrá lehetsz a mindennapi stresszen, és napi rutinodat támogató appokat válogathatsz össze rá.

  Egészség app.


  Az Egészség app az összes egészség- és fitneszalkalmazásod adatait tárolja, így mindent egy pillantással átláthatsz. A kezelőfelület személyre szabásával egyes adatokat, illetve hosszú távú trendeket is megjeleníthetsz. Az új Szív nézetben mélyebb betekintést kaphatsz a Pulzusszám app adataiba.

  Segítség a kellő pillanatban.


  Az SOS funkcióval gyorsan hívhatsz segítséget: tartózkodási helyedet is tartalmazó üzenetet küldhetsz annak, akit vészhelyzetben értesíteni szeretnél, az órád pedig az Orvosi azonosítód megjelenítésével segíti a mentők munkáját.

  Egész nap szemmel tarthatod a pulzusod.


  Az Apple Watch Series 3 egész nap méri a pulzusodat – pihenés és gyaloglás közben ugyanúgy, mint az edzéseket követő megnyugvási fázisban. A Pulzusszám app arra is figyelmeztet, ha egy tíz percnél hosszabb nyugalmi idő alatt a beállított küszöb fölé emelkedik a pulzusod.

  Légzés app.


  Az órád megnyugtató animációval és finom rezgésekkel vezet végig egy légző­gyakorlaton, és segít összpontosítani. Az app emlékeztetői támogatnak, hogy ne feledkezz meg a kikapcsolódásról, és mindennap törődj magaddal. A gyakorlat végén a pulzusod is megjelenik a kijelzőn.

 • További információk

  Márka Apple
  Ehhez való Apple Watch
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu