Apple Smart Keyboard 10,5"
Angol US kiosztás

3-5 nap

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

 • Kifejezetten 10,5 hüvelykes iPad Pro készülékhez

 • 64 db szorosan illeszkedő billentyű

 • Vízálló, folttaszító bevonat

 • Smart Connectorral csatlakozik

 • Nincs szükség párosításra

Opciók Ár
57 980 Ft
 • Részletek


  Bemutatkozik a Smart Keyboard

  Mindent újragondoltunk és újraalkottunk. Az ábécét kivéve.

  A billentyűzet sokak számára kényelmes munkaeszköz, és a gondolataikat is szívesen jegyzik fel a segítségével. Az új Smart Keyboarddal az alapoktól alkottuk újra a több évszázados találmányt, azért, hogy az iPad Pro még sokoldalúbb lehessen. A felvonultatott új technológiák megszabadítanak a kapcsolóktól, csatlakozódugóktól, sőt párosításra sincs szükség. A Smart Keyboard a teljes méretű eszközök kényelmét ötvözi a kiemelkedő hordozhatósággal.

  Könnyű használni.
  Még könnyebb magaddal vinni.

  Ha használni szeretnéd a Smart Keyboardot, csak ki kell hajtogatnod. Amikor nincs rá szükség, összehajtogatva vékony kijelzővédővé alakul az iPad Próhoz. Nemcsak elegáns, hanem tartós is. Állja a mindennapi igénybevételt, de akár a grafomániát is.

  64 szorosan illeszkedő billentyű.

  A hagyományos klaviatúráktól eltérően a Smart Keyboardon nincs hézag a billentyűk között. A vízálló, folttaszító bevonat jóvoltából a ráfröccsenő kávé sem jelenthet problémát, és a szennyeződésnek is ellenáll.


  Új kapcsolat, ami felvillanyoz.
  És erőt ad az íráshoz.

  Három rétegnyi innováció.

  A Smart Keyboard fedőlapja három anyagból áll. A külső réteg a Smart Coverhez hasonlóan tartós poliuretánból, a belső pedig mikroszálas anyagból készül. Ez utóbbi védi és tisztán tartja a képernyőt, amikor a Smart Keyboard nincs használatban. A Smart Keyboard a középső rétegtől lesz kiemelkedően innovatív. Ez a réteg az az új vezetőszövet, amely megszakításmentes kommunikációt biztosít az iPad Pro 10,5" és a Smart Keyboard között.
  Ahhoz, hogy a Smart Keyboard ilyen vékony és egyben ilyen tartós lehessen, el kellett felejtenünk a hagyományos kábeleket és alkatrészeket. Papírvékony plasztikfóliába fémszálakat metszve egyedülálló, vezetőképes anyagot fejlesztettünk, amely kétirányú áram- és adatátvitelt tesz lehetővé. Az eredmény: nem kell külön feltölteni a Smart Keyboardot. Amint csatlakoztatod az iPad Próhoz, máris gépelhetsz. Legalább ilyen fontos: vezetőanyagunk elég tartós ahhoz, hogy hosszú távon bírja a rendszeres össze- és széthajtogatást.

 • További információk

  Márka Apple
  Szín Nem