Apple
MagSafe töltő 45W, MacBook Air-hez, mc747z/a

Nincs készleten, de rendelhető

A beérkezéstől számított 1-2 munkanap.

Mágnesesen csatlakozó Apple hálózati töltő. • 45 wattos a MacBook Airekhez

 • 60 wattos a 13"-os MacBookhoz és MacBook Prókhoz

 • 85 wattos a 15" és 17"-os MacBook Prókhoz.

Opciók Ár
29 980 Ft
 • Részletek

  A MacBook Air laptopokkal használható 45 wattos MagSafe hálózati adapter mágneses egyenáramú csatlakozója a kábel erősebb megrántásakor leválik a számítógépről, ezzel segít megőrizni a kábel épségét. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára.

  A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor töltöttsége teljes. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolság is áthidalható, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az utazás közbeni számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé.

  A MacBook Air laptopokhoz áttervezett adapter tökéletes útitárs. Ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető.

  Az adapter folyamatosan tölti a lítium-polimer akkumulátort – a rendszer bekapcsolt, kikapcsolt és alvó állapotában egyaránt. Ezenkívül közvetlenül hálózatról is működtetheted vele a számítógépet.

  Kizárólag MagSafe-porttal rendelkező MacBook Air számítógépekkel kompatibilis.

 • További információk

  Márka Apple
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu