Apple MacBook Pro 13 Touch Bar és Touch ID
2,0 GHz, 1 TB, Konfigurálható

Lásd a színeknél!


 • 13" retina kijelző

 • 2,0 GHz-es, négymagos, tizedik generációs Intel Core i5 processzor (választható)

 • 16 GB 3733 MHz‑es LPDDR4X memória (választható)

 • Intel Iris Plus Graphics grafikus processzor

 • 1 TB-os SSD-tároló (választható)

 • NégyThunderbolt 3 port

 • 1 év gyári garancia


* Kötelező kitölteni

 • Asztroszürke
 • Ezüst

Opciók Ár
879 980 Ft
 • Részletek

  MacBook Pro

  Erőteljes. Elvitelre.

  MacBook Pro 13

  Teljesítmény

  Hordozható erőmű.

  A MacBook Pro rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptopozásban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, fantasztikus grafikai teljesítménye, villám­gyors tárolói és sok más újítása segítségével képes tartani az iramot szárnyaló képzeleteddel – miközben másfél kiló sincs.

  Processzor és memória

  Kemény mag.

  Az akár tizedik generációs, négymagos Intel Core i7 processzorral is konfigurálható 13 hüvelykes MacBook Pro a legkeményebb feladatokat is könnyedén veszi. Bármilyen össze­tett számítási feladatot is bízol a gépedre – legyen szó programkód­fordításról, video­­kódolásról vagy több zenei sáv egymásra helyezéséről egy kompozícióban –, minden gyorsabban megy. És most először már 32 GB-nyi memóriával is konfigurálhatod a 13 hüvelykes MacBook Prót – így akár 50%-kal gyorsabban fut a Photoshop a gigapixeles képek szerkesztésekor,2 több virtuális hangszer betöltésére lesz kapacitásod, és elképesztő simán futtathatsz egyszerre több virtuális gépet is.

  Grafikus processzor

  Tátva marad a szemed a grafikától.

  A konfigurációs lehetőségek közül választható tizedik generációs Intel processzor hatékony, új Iris Plus grafikus egységével akár 80%-kal képes növelni a grafikus teljesítményt az előző generációhoz viszonyítva.1 Így könnyebb lesz a videószerkesztés, gyorsabb a 3D-renderelés, és simábban futnak a játékok.

  SSD-tároló

  Nagyon odateheted magad.

  A 13 hüvelykes MacBook Pro SSD‑tárolója szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,0 GB/s‑ot.10 Az alapkonfigurációk tárkapacitása (256 GB, 512 GB és 1 TB) megduplázódott az előző generációhoz képest, és akár 4 TB-ig is elmehetsz a bővítéssel – így mindig mindenhová magaddal viheted az összes fotódat és videódat. Az Apple T2 Security chip pedig mindent auto­matikusan titkosít munka közben.

  Magic Keyboard

  Fantasztikus kialakítás.

  A 13 hüvelykes MacBook Próval gyorsabban és hatékonyabban végezhetsz el minden feladatot. Az új Magic Keyboard kifinomult ollós mechanizmusával és 1 mm-es billentyűútjával most jobb élmény gépelni, mint valaha a Mac laptopok történetében. A különálló Esc billentyűvel gyorsan válthatsz a módok és a nézetek között, a fordított „T” elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban és táblázatokban, valamint mesterien vezé­relheted a játékokat is. A Touch Bar hatékony gyorsbillentyűket helyez a kezed ügyébe, a Touch ID-val pedig csak egy pillanat az azonosítás.

  Kép és hang

  Remekül néz ki, és fantasztik­usan szól.

  A LED‑es háttér-világítású Retina kijel­zőn mélyek a feketék és élénkek a fehérek. Széles P3 szín­tartománya a zöldeket és a pirosakat is erőteljesebbé teszi az sRGB szabvány színeinél. És minden MacBook Pro True Tone technológiás. Ez azt jelenti, hogy a kijel­ző fehér­egyensúlya auto­matikusan idomul a környezeted fényeinek színhőmér­sékletéhez – hogy még természetesebb legyen a kép. A MacBook Pro dinamikus hangtere meglepően kiterjedt a fizikai méretéhez képest – érzésre és hangzásra is. A filmek beszippantanak. A zene betölti a szobát. A három beépített mikrofon pedig iránysugarakat formáz, tisztábban fogva a hangod, amikor FaceTime‑on beszélsz.

  Sidecar

  Bővítsd az Asztalod egy iPaddel.

  A Sidecar segít kiterjeszteni a munkakörnyezetedet: az iPadedet használhatod második Mac-kijel­zőként.12 Dolgozz egy alkal­mazásban, és közben keress inspirációt egy másikban. Vagy nyiss meg egy képet a MacBook Prón, a szerkesztéshez hasz­nált eszközöket és palettát pedig jelenítsd meg az iPaden. Ha azt szeretnéd, hogy a két kijelzőn ugyanaz legyen, akkor tükrözheted az egyik tartalmát a másikra. Ez tökéletes megoldás, ha megmutatnád másoknak, amit te magad is látsz.

  Ami a dobozban van:

  MacBook Pro doboz

 • További információk

  Márka Apple
  Flash Tárhely 1 TB
  Processzor típusa 2,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor (Turbo Boost technológiával akár 3,6 GHz)
  Processzor sebessége 2,3 GHz
  Front Side Bus Nem
  Kijelző mérete 13,3 hüvelykes
  Kijelző típusa 13,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású kijelző IPS-technológiával
  Kijelző felbontása 2560 x 1600 képpontos natív felbontással, 227 ppi képpontsűrűséggel
  Videókártya Intel Iris Plus Graphics 640 grafikus processzor
  Videó memória Nem
  Memória mérete 8 vagy 16 GB 2133 MHz-es, alaplapra szerelt LPDDR3 memória
  Háttértár mérete 128 vagy 256 vagy 512 GB vagy 1 TB
  Háttértár típusa PCIe-alapú, alaplapra szerelt SSD-tároló
  Optikai meghajtó nincs, USB-n csatlakoztatható külső SuperDrive (külön vásárolható)
  Akkumulátor üzemideje Vezeték nélküli internethasználat akár 10 órán át, akár 30 napos készenléti idő
  Akkumulátor típusa Beépített, 54,5 wattóra teljesítményű lítium-polimer akkumulátor
  Egér Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát
  Billentyűzet 12 funkcióbillentyűt és 4 nyílbillentyűt is tartalmazó kiosztással, 78 vagy 79 billentyűvel (egyesült államokbeli vagy ISO‑szabvány)
  Vezeték nélküli hálózat 802.11ac Wi-Fi-hálózatkezelés; kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal
  Vezetékes hálózat nincs
  Bluetooth Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Audio ki- és bemenet 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó
  Videó kimenet Thunderbolt 3 digitális videokimenet, Natív DisplayPort-kimenet az USB C csatlakozón keresztül, VGA-, HDMI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) adapterekkel
  Videó bemenet nincs
  Mikrofon Beépített mikrofon
  Webkamera 720p felbontású FaceTime HD-kamera
  USB csatlakozás USB-C
  FireWire csatlakozás nincs
  Kártyaolvasó nincs
  Szélesség 30,41 cm
  Mélység 21,24 cm
  Magasság 1,49 cm
  Súly 1,37 kg
  Telepített szoftverek macOS Sierra
  Garancia 1 év világgarancia
  Modell Nem
Hasznaltalma.hu
Árukereső.hu