+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Apple fülhallgató távirányító egységgel és mikrofonnal

Apple fülhallgató távirányító egységgel és mikrofonnal

Apple In-Ear, fülbedugós fülhallgató

További képek

Kedvenc zenéid minden kis apró részletét hallhatod az Apple In-Ear fülbedugós fülhallgatóval. A két utas hangszórók részlet gazdag hangzást biztosítanak. A három különböző méretű szilikon sapka kényelmes illeszkedést ad és kizárja a külső zajokat. Az egybe épített mikrofonos távirányítóval fogadhatod a hívásokat, és irányíthatod a zenelajátszást.

Készlet:

1-3 nap

29 980 Ft
Leírás

Részletek

Az Apple fülbedugós fülhallgatójával újra felfedezheted a zenét. Ezzel a fülhallgatóval a zenéid olyan részleteit is meghallhatod, amikről eddig nem is tudtál.

Két utas fülhallgató

A fülhallgatókban &ndash darabonként &ndash két külön hangszóró van, egy a magas és egy a mély hangoknak. Így pontosabb és részletgazdagabb hangzást kapunk. Mindenféle zene jobban szól és a basszus is mélyebb, teltebb.

Lenyűgöző hangszigetelés

Három különböző méretű szilikon sapka közül választhatsz a kényelmes és stabil illeszkedéshez. Miután bedugod a fülhallgatókat a füledbe, elzárja a hallójáratod. Miután kizártad a külvilág zajait, már csak a kedvenc zenédet kell élvezned teljes részletességében.

Vedd kezedbe az irányítást

A jobb oldali fülhallgató kábelén található a mikrofonnal egybe épített távirányító. A távirányító három gombjával kezelheted az iPodod anélkül, hogy ki kéne venned a zsebedből.

A + és - gombokkal állíthatod a hangerőt. A középső gombbal megállíthatod a lejátszást vagy a következő / előző számra ugorhatsz. Hangjegyzeteket rögzíthetsz vele és válaszolhatsz a telefonhívásokra a támogatott eszközökön.

Mi van a dobozban?
  • Apple In-Ear fülbedugós fülhallgató mikrofonnal és távirányítóval
  • Kábelrendező
  • 3 különböző méretű szilikon sapka
  • 2 csere fémháló a fülhallgató belsejére.
Technikai részletek:
  • A kábel hossza: a jack dugótól 1065 mm a két fülhallgató zsinórjának a szétválásáig, 330 mm a fülhallgatókig.
  • Frekvencia tartomány: 5Hz - 21kHz
  • Impedancia (100Hz-en): 23 ohm
  • Érzékenység (100Hz-en): 109 dB SPL/mW
További információk

További információk

Szín Nem
Márka Apple
Vélemények