+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Anki Overdrive - kezdő szett

Anki Overdrive - kezdő szett


  • Harcolj okoskészülékeddel barátaid, vagy a mesterséges intelligencia ellen!

  • A tíz darabos kezdő pálya szettel 8 féle különböző versenypályát építhetsz gyorsan és egyszerűen

  • Két szuperkocsit tartalmaz a doboz, Skullt és Shock-ot egyedi tulajdonságokkal és fegyverekkel

  • Hívd ki a barátaidat időmérő versenyre, csatára, terület foglalásra.

  • A beépített mesterséges intelligencia folyamatosan fejlődik, hogy a megfelelő kihívást nyújtsa ellened

  • Rendez bajnokságot barátaiddal!

  • Kompatibilitás - iOS 8+, Android 4.4+

Készlet:

3-5 munkanap

69 980 Ft
Leírás

Részletek

Hogy mi teszi az Anki Overdrive-ot a világ legintelligensebb versenyzős harcrendszerévé? A technológia, aminek a használata közben úgy érzed, hogy a jövőben jársz.

Minden kocsi egy mesterséges intelligenciával felszerelt szoftver vezérel, ami magában hordoz egy halálos stratégiát az ellenfeleid ellen. Bármilyen pályát építesz, a kocsik megjegyzik azt és tudásukat adaptálják a menet közben, így mindig új élmény lesz játszani vele. A folyamatos frissítések új fegyvereket és játékelemeket hoznak, így szinte lehetetlen lesz ráunni. A jövő megérkezett.

Varázslat a tudomány által 

Ezek nem egyszerű kocsik. Ezek robotok, amiket harcra programoztak. Irányítsd őket okos készülékeddel, próbáld meg legyőzni ellenfeled a fegyverek hatalmas tárházával kezdve a plazma ágyúktól egészen a lángszórókig. Az egyedülálló élmény garantált.

Villámreakció szükségeltetik - párbajoz egy barátoddal, vagy egy mesterséges intelligenciával. Több, mint 25 M.I személyiség van, amik megjegyzik a reakcióidat, így egyre kevesebb időd lesz reagálni az egyes szituációkra. Minél többet játszol annál jobban fejlődsz, így egyre eredményesebben tudsz majd visszavágni.

Taktikai opciók  

Minden verseny másmilyen lesz, mivel több, mint 100 féleképpen tudod személyre szabni mind a versenyt, mind a pályákat. Az autókat személyre tudod szabni úgy, hogy Te választod ki a fegyvereket és kinézetét (az alkalmazásban). Többféle verseny mód közül választhatsz: csata, verseny, időmérő és terület foglalás.

Csak játssz!

Nyisd ki a dobozt és építsd meg a pályádat. Az Anki Overdrive alkalmazás automatikusan elintéz mindent, így megtanít játszani, megjegyzi a pályát. Egyből elkezdhetünk játszani, nem kell erőfeszítéseket tenni. Ahhoz, hogy elkezdjünk játszani nem kell más, csak egy kompatibilis okos készülék (amihez automatikusan csatlakoznak a kocsik), a mágneses pálya elemeket (amik egyszerűen csatlakoznak egymáshoz) és már mehet is a játék.

A doboz tartalma - 2 Robotic Supercars, 6 kanyarodó pálya elem, 4 egyenes pálya elem, 2 emelkedő elem, 1 négy kocsi töltő állomás, 1 kerék tisztító.

Különböző elemeket lehet még hozzá rendelni, ezekről érdeklődj a webshopunkban! 
További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Nem
Márka Anki
Nem N/A
Ehhez való iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE
Vélemények