+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Amaryllo iSensor Patio HD - kültéri kamera

Amaryllo iSensor Patio HD - kültéri kamera

Amaryllo iSensor Patio-6

További képek


  • 720p kültéri kamera

  • 256 bites titkosítás

  • Éjszakai fény és látásmód

  • 24 órás videó és 3 napos riasztás támogatás a felhőben

  • 4GB belső memória

  • iOS 7.0+ és Android 4.1+

Készlet:

Lásd a színeknél

69 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Leírás

Részletek

Az Amaryllo kültéri kamerája szinte mindent természeti eseményt kibír. 170 fokos 240-ig bővíthető belátási szöggel rendelkezik, így mindig láthatjuk, hogy mi történik a környezetünkben.

A kamera ellenáll az eső okozta lehetséges károknak, hála a szinte tökéletes tokjának. A széltől se kell félteni, nagyon erős a tartó szerkezete is.

A betörőket fényjelzéssel tántorítja el a behatolástól éjszaka. Ez azt jelenti, hogy ha este bekapcsol a mozgás érzékelője, akkor egy nagyon erős fényjelzést bocsájt ki.

720p HD felbontással rendelkezik a kamera, valamint 8GB beépített memóriával és ingyenes 24 órás felhő alapú támogatással rendelkezik. Az adataink végig biztonságban lesznek ebben a formában.

A készüléknek alacsony fogyasztása van, így akár egy külső akkumulátorral is üzemeltethetjük ha éppen nincs hálózati feszültség kéznél.

A doboz tartalma: adapter, csavarok és foglalatok, kábel, termék lista.

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Márka Amaryllo
Nem N/A
Ehhez való iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE
Vélemények