+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Twinkly 105 Starter Set - okos karácsonyfa izzó

Twinkly 105 Starter Set - okos karácsonyfa izzó

Twinkly 105 Starter Set - okos karácsonyfa izzó

További képek


  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt

  • Wifin keresztül, telefonról vezérelhető

  • A telefon kameráján keresztül minden egyes ledet felismer, és külön vezérel

  • Több Twinkly összekapcsolása és együttes vezérlése

  • Több Twinkly szinkronizálása

  • Minden egyes led védőburokban van

  • iOS és Android kompatibilis

  • Közösségi média integráció (pl.: megoszthatod Facebookon)

  • Részletes tesztet a termékről a Szifon.com oldalon olvashattok!

Készleten

29 980 Ft
Leírás

Részletek

Twinkly

 

Tedd még varázslatosabbá az ünnepeket!

Soha nem túl korai elkezdeni a karácsonyi felkészülést! Szerezd be még időben a karácsonyi díszeket és fényeket, és legyen a Te karácsonyfád a legszebb a Twinkly csodálatos fényjátékaival!

Az ingyenesen letölthető alkalmazás galériájában előre beépített fényhatások közül válogathatsz, sőt az internetről még újabbakat is letölthetsz! Ha elég kreatív vagy, még arra is lehetőséged van, hogy saját magadnak készíts teljesen egyedi fényhatásokat!

Egy app, számtalan lehetőség

A Twinkly alkalmazás segítségével kiválaszthatod és testreszabhatod a legszebb és legkifinomultabb fényhatásokat. A Twinkly folyamatos frissíti és fejleszti ezeket, így évek múltán sem unod meg, minden karácsonyra egy újabbal lepheted meg magadat és szeretteidet.

Twinkly

Bármilyen formában

A Layout Editor, vagy elrendezés szerkesztő segít Neked abban, hogy szépen illeszkedjenek a fények bármilyen fenyőfa fromához. Az alkalmazás automatikusan felismeri a kiválasztott elrendezést, és ennek megfelelően mutatja be a hatásokat!

Twinkly

Csoportba kapcsolás

Ha úgy gondolod, hogy a karácsonyfád több fényt érdemel, akkor lehetőséged van több Twinkly összekötésére, es együttes vezérlésére.

Twinkly

Twinkly

Szinkronizálás

Ha például több fenyőfád vagy tujád van a ház előtt, vagy több ablakodban is fenyőágak adják az ünnepi hangulatot, akkor érdemes kipróbálni a Twinkly izzósorok összeszinkronizálását. Lehetőséged van több Twinklyt előre beprogramozni és szinkronban működtetni.

Egy kis kedvcsináló videó:

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Nem
Márka Twinkly
Ehhez való iPad (2017), iPad - 3. generáció, iPad 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 10,5", iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X
Vélemények