+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Sen.Se ThermoPeanut - hőmérséklet figyelő több színben

Sen.Se ThermoPeanut - hőmérséklet figyelő több színben


  • FIGYELEM! A PIROS SZÍN CSAK ILLUSZTRÁCIÓ, ETTŐL ELTÉRŐ SZÍNŰ LEHET A TERMÉK.

  • Egyszerű hőmérséklet mérő egység

  • -20 foktól +60-ig mér hőmérsékletet

  • 60 méteres hatótáv

  • Applikációval vezérelhető

  • 7,5 g súlyú

  • iOS 9.0+ és Android 4.3+

Készleten

8 980 Ft
Leírás

Részletek

A Sen.se bemutatja a legújabb hőmérséklet figyelő egységét a ThermoPeanut-ot. Ez a minimalista kis jószág szinte bármilyen felületre felhelyezhető, akár a ruhánkra is, így sétálás közben is használni tudjuk az eszközt. A termékkel hőmérsékletet tudunk mérni -20 és +60 fok között. Az okos applikációjával egyszerre több ilyen eszközt össze tudunk kapcsolni és így több helységet tudunk szabályozni. Az alkalmazásán keresztül értesítéseket kaphatunk, ha valamelyik hőmérséklet a megengedett alá csökken illetve a saját hangszóróján is 90dB erősségű hangot ad ki.

Az applikációja szinkronban van az összes készülékünkkel legyen az tablet vagy okos telefon. Ezzel az appal továbbá távolról is tudjuk irányítani a terméket. A termék továbbá kompatibilis a Nest Learning termosztáttal, így össze tudjuk hangolni a termékeket. A Nest-en kívül a termék az IFTT szabványt támogatja, így kompatibilis több másik okos otthon szoftverrel (Philips Hue bulbs, Belkin WeMo plugs stb).

A készítők továbbá ingyenes és korlátlan felhő alapú tárhelyet biztosítanak a felhasználóknak, így visszamenőleg is követni tudjuk az adatokat. Ezeket az adatokat CSV formátumban le tudjuk tölteni és bármilyen táblázat kezelő szoftverbe importálni tudjuk. A beépített memóriával kb. 15 napnyi adatot tud lementeni, ami akkor törlődik, amikor valamelyik eszközünkkel párosítjuk. Az akkumulátort egyszerűen cserélhetjük, de alap esetben fél év üzemidőt bír (kb.).

A doboz tartalma: 1 ThermoPeanut, 1 akkumulátor, 1 Peanut multifunkciós tartó, öntapadó szalag, ragadós gitt, kulcstartó. Nem víz álló és nem minősül orvosi terméknek.

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Nem
Márka Sen.se
Ehhez való Apple Watch, iPad - 3. generáció, iPad 2, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 4, iPad mini retina, iPad Pro 12,9", iPad Pro 9,7", iPad Retina 4. generációs, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch - 4. generáció, iPod touch - 5. generáció
Vélemények