+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose SoundLink Revolve + Bluetooth hangszóró

Bose SoundLink Revolve + Bluetooth hangszóró

Bose Soundlink Revolve + Bluetooth hangszóró

További képek


  • Akár 16 órányi vezeték nélküli zenehallgatás

  • Erős basszus

  • Csepp- és ütésálló

  • Sirivel irányítható

Készlet:

Lásd a színeknél!

Normál ár: 108 980 Ft

Special Price 94 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Normál ár: 108 980 Ft

Special Price 94 980 Ft

Leírás

Részletek

Mély. Hangos. Lenyűgöző.


Ismerd meg a SoundLink Revolve+ hangsugárzót, amely a legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth hangsugárzónk! A valódi 360°-os hangsugárzó minden irányban mély és ámulatba ejtő hangzásról gondoskodik. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki köréáll, ugyanazt a hangzást tapasztalja. Ha a fal közelébe helyezed, a hang terjedhet és visszaverődhet, amitől olyan érzése lesz az embernek, mintha a kedvenc koncertjén lenne. A rugalmas fogantyúnak köszönhetően pedig bárhová magaddal viheted a zenét.

ÚTKÖZBEN TÖRTÉNŐ ZENEHALLGATÁSRA


Más szóval, ha szívesen magaddal viszed a zenét – a partra, a parkba, vagy bárhova – biztosan jól jön majd a SoundLink Bluetooth hangsugárzónk. Utazásra terveztük őket: strapabíró kialakítás és lenyűgöző akkumulátor-élettartam.

Több hallgatnivaló. Több megosztanivaló.


Ne tévesszen meg a méret! Ez a kis méretű készülékház több technológiát tartalmaz, mint gondolnád. Rendkívül hatékony hangsugárzó. Kettős, passzív membránok. Mindenirányú akusztikus eltérítő. Mindez egyszerűen azt jelenti, hogy élethű hangzásban lehet részed… és tényleg kiráz majd a hideg!

Tele energiával


A hordozható Bluetooth-hangsugárzónak hosszú üzemidőre van szüksége. Ez a készülék ilyen. Az újratölthető lítiumion-akkumulátor akár 16 órányi lejátszási időt is biztosíthat – lehetővé téve ezáltal az egész napos zenehallgatást. Természetesen vannak olyan hangsugárzók, amelyek még tovább bírják, azonban ennek ára gyakran az erőteljes basszusról való lemondás.

További információk

További információk

Márka Bose
Vélemények