+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Zagg InvisibleShield Glass védőüveg iPad mini 1/2/3

Zagg InvisibleShield Glass védőüveg iPad mini 1/2/3

Zagg InvisibleShield Glass védőüveg iPad mini

További képek


  • Megerősített, edzett üveg

  • Kristálytiszta, teljesen átlátszó

  • Csupán 0,4 mm vastag

  • Élettartam garancia, amelyet a gyártónál lehet érvényesíteni kizárólag

Készleten

Normál ár: 14 980 Ft

Special Price 4 980 Ft

Leírás

Részletek

Egy életre szóló védelem!


Az InvisibleShield Glass vékony pajzsként védi az iPad mini kijelzőjét. Szupererős, edzett üvegből készül, a gyártó bemutatóján kalapáccsal ütötték perceken át, és egy karcolás sem keletkezett rajta. (Ennek ellenére ezt nem tanácsoljuk, mert a kijelző ugyan megússza, de a belső áramkörök megsérülhetnek) Csupán 0,4 mm vastag, így egyáltalán nem zavaró a home gomb használatánál sem. Szélei nagyon szépen lekerekítettek, nem sorjásak, mint a többi, olcsóbb társánál tapasztalható. Felhelyezése roppantul egyszerű, nem szükségesek laboratóriumi körülmények hozzá. És ami a legmeggyőzőbb; a Zagg élettartam garanciát vállal az InvisibleShield Glass védőüvegeire.

A ZAGG InvisibleShield Glass fóliára a gyártó élettartam garanciát vállal! A garancia érvényesítéséhez regisztrálnod kell a terméket a Zagg weboldalán! A gyártónak való visszaküldés díja 3300 ft, ami a vásárlót terheli.

InvisibleShield Glass

A bemutó videón láthatod, hogy miket kibír egy ilyen védőüveg. Sajnos a videón csak iPhone-nal végzik el a tesztet , de az iPad Airhez is pontosan ugyanilyen erősségű üvegből gyártják.

Íme, a bemutató videó:


További információk

További információk

Márka Zagg
Ehhez való iPad mini, iPad mini retina
Méret Nem
Szín Nem
Vélemények