+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Powerbeats3 Wireless fülhallgató

Powerbeats3 Wireless fülhallgató

powerbeats-3

További képek


  • 1-es osztályú Bluetooth® technológia a készülékek csatlakoztatásához és a vezeték nélküli edzésekhez

  • Akár 12 órás akkumulátor-üzemidő, hogy több edzést bírjon

  • A Fast Fuel gyorstöltővel alacsony töltöttség esetén alig 5 perc töltés után 1 órán át használhatod

  • Izzadság- és vízálló, hogy jól bírja az intenzív edzést

  • Rugalmas, biztonságos fülhorgok a maximális kényelemért és stabilitásért

  • Dinamikus, tökéletes hangzás, hogy a következő szintre léphess

  • Siri aktiválása, hívások fogadása és zenevezérlés a RemoteTalkkal

Készlet:

Lásd a színeknél!

Legalacsonyabb ár:

Normál ár: 65 980 Ft

Special Price 55 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Legalacsonyabb ár:

Normál ár: 65 980 Ft

Special Price 55 980 Ft

Leírás

Részletek

Emeld eggyel magasabb szintre az edzést a Powerbeats3 Wireless vezeték nélküli fülhallgatóval. A 12 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően több edzést kibír, és a biztonságosan illeszkedő fülhorgok maximális kényelmet és stabilitást nyújtanak. A Fast Fuel gyorstöltő 5 perc töltés után 1 órányi lejátszást tesz lehetővé. Az izzadság- és vízálló tulajdonságok megbízhatóan tartóssá teszik, a kettős vezérlésű akusztika dinamikus hangzással segíti az edzésedet.


Vezeték nélkül, ahogy kell
A Powerbeats3 Wireless fülhallgató csak rád vár. Azonnal készen áll: csak kapcsold be és tartsd közel az iPhone-odhoz, utána egyszerre kapcsolódhatsz az Apple Watchodhoz, az iPadedhez és a Macedhez.* Az 1-es osztályú Bluetooth technológiával a Powerbeats3 Wireless fülhallgató végig bírja veled a kemény edzéseket.

Teljesítmény és tartósság találkozása
Az Apple W1 chippel felturbózott Powerbeats3 Wireless fülhallgatóval hosszú órákig bírni fogod az edzést. Az akár 12 órányi akkumulátor-üzemidő, a nagyobb kényelmet szolgáló optimális kialakítás, a lenyűgöző hangzás átsegít a legnehezebb edzéseken is. Az izzadság- és vízállósága tartóssá teszi a kimerítő edzések és akár rossz idő esetén is.


Készen állsz?
A Fast Fuel gyorstöltővel tovább bírod, rövidebb töltési idővel. 5 perc gyorstöltés elég energiát ad egy átlagos, egyórás edzéshez, így biztos lehetsz benne, hogy a zene végig veled lesz. Használd a RemoteTalk funkciót, és fogadj hívásokat a beépített mikrofonnal, hallgass zenét, állíts a hangerőn vagy aktiváld Sirit.

Végtelen kényelem
A továbbfejlesztett ergonomikus dizájn a kettős vezérlésű akusztikával elősegíti a dinamikus, tiszta hangzást. A Powerbeats3 Wireless fülhallgató többféle fülpárnával kapható, hogy kényelmesen és pontosan illeszkedjen a füledbe, a biztonságos fülhorgok pedig a stabilitást szolgálják. A végeredmény valósághű, gazdag hangzás dinamikus magas és erőteljes mély hangokkal a lenyűgöző zenei élményért.

További információk

További információk

Márka Beats
Vélemények