+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

LMP USB-C Display Dock (10 csatlakozóval) - Asztroszürke

LMP USB-C Display Dock (10 csatlakozóval) - Asztroszürke

LMP USB-C Display Dock (10 csatlakozóval) - Asztroszürke

További képek


  • Minden videó port egy USB-C dokkolón

  • (4K @ 60 Hz) HDMI csatlakozással

  • Dual 4K monitor támogatás

  • Thunderbolt 3 kompatibilis

  • Gigabit Ethernet csatlakozó

  • USB-C adatátvitelhez és töltéshez is

  • USB 3.0 (1x 1,5A energiaellátáshoz)

Készlet:

3-5 munkanap

49 980 Ft
Leírás

Részletek

Az LMP új USB-C dokkolója a legkomplexebb az USB-C dokkolók piacán. A dokkolón megtalálható mindegyik videó csatlakozási lehetőség: HDMI (4K @ 60 Hz), Mini-DP (4K @ 30 Hz), DP (4K @ 30 Hz), DVI (1080p @ 60 Hz) és VGA 1080p @ 60 Hz). A Display Dock lehetővé teszi, két külső monitor csatlakoztatását kettős 4K monitor támogatással.

Csatlakozási lehetőségek: HDMI és Mini-DP / DP, VGA és DVI), mindegyik maximális felbontás és frissítési sebesség mellett. Ez az egyetlen olyan USB-C dokkoló, amely támogatja a 4K @ 60 Hz-es video kimenetet a HDMI-n keresztül, Ideális professzionális felhasználóknak, szenvedélyes filmezőknek de a lelkes játékosok sem fognak csalódni.

Az 5 videó port mellett az LMP USB-C Display dokkoló a Gigabit Etherneten és két USB 3.0 portján keresztül csatlakozik a külvilághoz, melyből akár 1,5 A-os okos telefont vagy táblagépet is feltölthet. Az USB-C port lehetővé teszi az akadálytalan töltést 55W-ig, illetve az akadálytalan adatátvitelt (5 Gbps). A hangkimeneti csatlakozó (3,5 mm-es csatlakozó) lehetővé teszi egy hangszóró vagy fejhallgató csatlakoztatását. A teljes funkcionalitás érdekében mindkét USB-C csatlakozót csatlakoztatni kell a laptophoz.

További információk

További információk

Szín Asztroszürke
Márka LMP
Vélemények