+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Nokia Sleep Sensor Alvásfigyelő

Nokia Sleep Sensor Alvásfigyelő

Nokia Sleep Sensor

További képek


  • Matrac alá helyezhető alvásfigyelő

  • Bluetooth és wifi kapcsolat

  • Nokia Health Mate alkalmazás

  • IFTTT integráció

  • Alvás ciklusait, mélységét, horkolás időtartamát, a szívműködést és még sok mást mér

  • Kompatibilis iOS és Android operációs rendszerekkel

  • Sleep score - az alvás minőségét is osztályozza


Készlet:

Nincs készleten, rendelés esetén 5-7 munkanap a beérkezése

36 980 Ft
Leírás

Részletek

A Nokia Sleep Sensor észrevehetetlenül használható, mert csak a matracod alá kell tenni, és a telefonodon vagy a tableteden kielemezheted az alvásod minőségét. Bluetooth vagy wifi kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonnal, és az ingyenesen letölthető Health Mate alkalmazás segítségével megnézheted, hogy mennyit és milyen minőségben aludtál, mikor voltál nyugtalanabb az éjszaka folyamán, és mikor aludtál a legmélyebben.

A Nokia Sleep Sensor az IFTTT integrációnak köszönhetően összeköthető más okos otthon eszközökkel. Szóval, ha a Sleep Sensor érzékeli, hogy felkelsz, felkapcsolhatja a világítást, vagy ha aludni mész, egy picit letekeri a fűtést, mert aludni hűvösebb időben egészséges, de a reggelidet már a melegben töltheted el, hiszen a Nokia Sleep érzékeli, mikor kelsz fel, és ahhoz igazítja a helyiségek hőmérsékletét.

Összességében a Nokia Sleep Snesor segítségével jobban, egészségesebben és takarékosabban élhetsz. Az életünk közel 1/3-át alvással töltjük, így fontos odafigyelnünk arra, hogy ezt az időt optimálisan, az igényeinknek legmegfelelőbben használjuk fel.

További információk

További információk

Billentyűzetkiosztás Nem
Szín Szürke
Márka Nokia
Ehhez való iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone X
Vélemények