+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Pioneer HDJ 1500 fejhallgató

Pioneer HDJ 1500 fejhallgató

Pioneer HDJ 1500 fejhallgató

További képek


  • Teljesen zárt dinamikus fejhallgató

  • 50 mm dóm típus

  • 3,5 mm sztereó mini-jack (arany borítás, kétirányú, csavarós)

  • 1,2 m egy oldalas spirál kábel, eltávolítható (kihúzva 3 m)

  • Tömege: 285 g

Készlet:

Lásd a színeknél!

64 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Leírás

Részletek

Hibátlan hangzás, lenyűgöző tartósság, ámulatba ejtő dizájn

Masszív felépítésével, könnyű ám tartós magnézium alkatrészeivel a HDJ-1500 állja a mindennapi használat viszontagságait. Az uretán memóriahabbal bélelt fülpárnák még a leghosszabb szettek alatt is maximális kényelmet biztosítanak. A HDJ rézbevonatú alumíniumtekercsei garantálják a pontos hangvisszaadást, a mély basszust, és az egyenletes hangzást minden frekvencián. Az exkluzív hangszigetelő kamrák kizárják a külső zajokat, így a DJ kényelmesen monitorozhat fellépés közben, még a leghangosabb helyszíneken is.

Fantasztikus hangminőség.

Csúcsminőségű komponenseinek hála a HDJ-1500 tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít minden frekvencián. A fejhallgatóba rézbevonatú alumíniumtekercseket tettünk, nagy, 50mm-es hangszóróval, ritka földmágnesekkel, és 38μm-vastag membránnal, hogy garantálhassuk a tökéletes hangvisszaadást, hogy tisztán szólhasson minden basszus, és középmagas hang. A kimeneti jelszint 1 dB-vel több, mint a HDJ-1000 fejhallgatónál, és az alacsonyabb ellenállás is sokkal nagyobb érzékenységet eredményez. A DJ mindig a legjobb hangminőséget kapja, függetlenül attól, hogy milyen eszközre köti rá a fülhallgatót.

Forradalmi hangszigetelés

A zenék monitorozása gyerekjáték még a táncparketten is, bármennyire is vaduljon el a parti. A mély és közép frekvenciák hangszigetelése (300 Hz-től 1300Hz-ig) 4 dB-el jobb még a HDJ-1000-nél is, köszönhetően az innovatív hangszigetelő kamrának, és basszus-reflex portnak.

Tartós design professzionális használatra

A HDJ-1500 erős, de könnyű magnézium ötvözetből készült, ami kiállja a profi használat viszontagságait. Ráadásul, ha tönkre menne az egyoldalas kábel, egy mozdulattal cserélhető, ezzel is növelve a fejhallgató élettartamát.

További információk

További információk

Márka Pioneer
Vélemények