+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bowers & Wilkins P3 fejhallgató

Bowers & Wilkins P3 fejhallgató

Bowers & Wilkins P3 fejhallgató

További képek


  • Masszív, de könnyű felépítés

  • Távirányítóval

  • Tiszta hangzás

  • Több színben

Készlet:

Lásd a színeknél!

Normál ár: 58 900 Ft

Special Price 49 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Normál ár: 58 900 Ft

Special Price 49 980 Ft

Leírás

Részletek

A Bowers & Wilkins kiváló minőségű mobil hi-fi fej és fülhallgatókból álló családja, egy újabb taggal bővült, a P3 fejhallgatóval. A közel ötven év alatt felgyülemlett akusztikai tervezési tapasztalatnak köszönhetően a P3 új minőségi mércét állít fel a hangminőség terén.

A P3 hordozható és könnyű, ugyanakkor masszív felépítésű. A fejhallgató alumíniumból és rugalmas gumiból készült. A fülpárnákat egyedi tervezésű ultra könnyű szövet borítja. A P3 összecsukható, így kényelmesen tárolható a mellékelt kemény hordtáskában. Fehér és fekete színekben is kapható.

Ahogyan azt már megszokhatta a Bowers & Wilkins-től, a kiváló hangminőségű P3 kifejlesztését számtalan teszteléssel és fejlesztéssel töltött óra előzte meg, az iparág legtapasztaltabb tervező mérnökei segítségével. A fejhallgatót ugyanaz a csapat tervezte, aki a már híressé vált P5 fejhallgatót, a Zeppelin Air-t és a High- End szintű 800 Diamond sorozatot, mely az Abbey Road Studios-ban is megtalálható.

A P3 hangszóróinak egyedi kialakítású csatlakozói miatt, a légáramlás sokkal egyenletesebb a fejhallgató belsejében. Ennek köszönhetően a membrán mozgása lineárisabb és a torzítás is alacsonyabb. Az ultra lineáris neodímium mágneseknek és a precíziós csillapításnak köszönhetően a hangzás sokkal egyenletesebb, pontosabb és természetesebb.

A fülpárnákat borító szövet, kifejezetten a P3 fejhallgatóhoz lett kifejlesztve. Tervezéskor a hangminőség volt a fő szempont, ugyanakkor nagyon kényelmes, így sokkal tovább hallgathatja kedvenc zenéit. Ezen felül a memóriahabos fülpárna is jelentősen hozzájárul a kényelmes hallgatási élményhez. A P3 dobozában egy kemény hordtáska és több vezeték is található: egy távirányítóval/mikrofonnal ellátott, mely zökkenőmentesen működik az iPhone-jával és egy univerzális, mely minden más mobiltelefonnal és MP3 lejátszóval kompatibilis.

További információk

További információk

Márka Bowers & Wilkins
Vélemények