+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Bose QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató – Apple készülékekhez - Fekete

Bose QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató – Apple készülékekhez - Fekete

Bose QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® fejhallgató – Apple készülékekhez - Fekete

További képek


  • Jelentős mértékű zajcsökkentés utazáshoz, munkához és minden máshoz

  • Mély, erőteljes hangzás a kedvenc zenéihez

  • Könnyű, fül köré illeszkedő kialakításának köszönhetően egész nap viselhető

  • Vezetékbe épített mikrofon/távvezérlő zenehallgatáshoz és telefonáláshoz Apple készülékeken

Készlet:

1-3 nap

108 980 Ft
Leírás

Részletek

Fejhallgató fel. Világ ki.

A QuietComfort® 25 fejhallgatók tervezésüknek köszönhetően jobban szólnak, még kényelmesebb viseletet nyújtanak, és még könnyebben hordozhatók. Amint felveszed a fejhallgatót, minden megváltozik. A zene mély, erőteljes és kiegyensúlyozott, de halkan megszólaltatva is minden hang tisztábban szól. Még a repülés is élvezetesebbé válik, ahogy a fejhallgatót felvéve távoli nesszé szelídül a gép hajtóművének erőteljes zúgása. Nem számít, milyen hangos a külvilág, minden csak Rólad és a zenéről szól – vagy egyszerűen csak a békéről és a nyugalomról.

Tökéletes kialakítás

Piacvezető fejhallgatóinkat jobb minőségű anyagok és bevonatok felhasználásával készítettük. Könnyűek, és a fülre illeszkedő részek még jobban elfordíthatók a kényelmes illeszkedés érdekében. A luxusminőségű hasítottbőr-szerű béléssel ellátott fejpánt szorosabban illeszkedik a fejhez az extra kényelem érdekében. Ha az AAA elem lemerül, változatlanul élvezheted a zenét zajcsökkentés nélkül. A fülre illeszkedő részek pedig pont úgy fordulnak el, hogy beleférjenek a könnyedén hordozható kompakt tokba.

Kevesebb zaj. Több kikapcsolódás.

A QC®25 fejhallgatók révén az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz – a zenére, a filmre vagy a videóra. A fejhallgató pedig kizárja, amit nem szeretnél hallani. Például egy forgalmas utca zaját. A repülőgép zaját az utastérben. Vagy egy nyüzsgő iroda zaját. A továbbfejlesztett zajcsökkentő technológia és az egyedi elektronika teszik a dolgukat. Még a fülpárnák is növelik a csendérzetet, mert kizárják a külső zaj egy részét.

Élethű hangzás

Mérnökeink nagy része zenész, a zene iránti határozott szenvedéllyel. Így biztos lehetsz benne, hogy amikor ilyen fejhallgatót használsz, a gitárhangzás olyan lesz, amilyennek megálmodták. Tisztán és magasan szóló énekhangok, amikor a refrén következik. Mély basszus és tiszta dobhangzás adják az ütemet. A Bose® Active EQ és a TriPort® technológia olyan lenyűgöző hangzást nyújt, hogy órákon keresztül hallgatni akarod majd. A kényelmes kialakítás miatt pedig ezt meg is teheted.

További információk

További információk

Szín Fekete
Márka Bose
Vélemények