+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

BeatsX fülhallgató

BeatsX fülhallgató

BeatsX fülhallgató

További képek


  • Csatlakoztasd eszközödhöz az 1-es osztályú Bluetooth® kapcsolaton keresztül a vezeték nélküli zenehallgatáshoz

  • Akár 8 óra akkumulátor-üzemidő, ha úton lennél

  • A Fast Fuel gyorstöltővel alig 5 perc töltés után 2 órán át használhatod, ha lemerült volna

  • Személyre szabott kényelem többféle fülpárnával, stabilitás a biztonságos szárnyfeltétekkel

  • Egész nap kényelmes viselet a Flex-Form kábel köszönhetően, könnyű hordozhatóság akár tárcában, akár zsebben

  • Eredeti, tiszta akusztika és friss hangzás, ahogy hozzád illik

  • Siri aktiválása, hívások fogadása és zenevezérlés a RemoteTalkkal

Készlet:

Lásd a színeknél!

49 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Leírás

Részletek

Idén ősztől újabb színekben


Illik hozzád – a BeatsX fülhallgató a tökéletes vezeték nélküli társ. Élvezd az eredeti, tiszta hangzást egész nap az akár 8 órás akkumulátor-üzemidővel. A Fast Fuel gyorstöltővel alig 5 perc töltés után 2 órán át használhatod. A különleges Flex-Form kábel miatt egész nap kényelmesen viselheted, és könnyen elfér a zsebedben. A biztonságosan illeszkedő szárnyfeltétek nagyobb stabilitást biztosítanak, a többféle fülpárna közül pedig kiválaszthatod, melyik illik legjobban a füledbe.
Vezeték nélkül, ahogy kell


BeatsX – keményen dolgozik, akárcsak te. A vékony, könnyű és kompakt fülhallgató tökéletes vezeték nélküli társ. Azonnal készen áll: csak kapcsold be és tartsd közel az iPhone-odhoz, utána egyszerre kapcsolódhatsz az Apple Watchodhoz, az iPadedhez és a Macedhez.* Az 1-es osztályú Bluetooth technológiának köszönhetően a vezeték nélküli BeatsX hibátlanul működik, bármerre jársz.
A zene mindig veled


A BeatsX autentikus, tiszta hangzást biztosít optimalizált zajkizárással, hogy teljesen átadhasd magad a zenének. Az innovatív akusztikának köszönhetően az eszköz tisztán adja vissza a magas hangokat, a basszusokat pedig torzítás nélkül, így kivételes természetességgel szólaltatja meg a legkülönbözőbb zenei műfajokat.
Illik hozzád


Akár épp hallgatod, akár a nyakadban lóg, a hihetetlenül vékony BeatsX egész nap kényelmes. A különleges Flex-Form kábel rugalmas illeszkedést, a fülpárnák széles választéka személyre szabott kényelmet, a szárnyfeltétek pedig nagyobb stabilitást biztosítanak. Amikor pedig nincs rajtad, a mágneses fülpárna nem engedi összegabalyodni a fülhallgatókat, és a feltekerhető vezeték miatt könnyen hordozható.
Mindig készen áll


A BeatsX 8 órányi akkumulátor-üzemidejét az Apple W1 chip hatékonysága biztosítja, tehát bármikor készen áll, amikor te is. Hogy ne kelljen sokáig kibírnod zene nélkül, 5 percnyi Fast Fuel töltéssel 2 órán át használhatod. A RemoteTalk lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadj a beépített mikrofonnal, zenét hallgass vagy állíts a hangerőn. Az egyszerűen használható vezérlőkkel könnyedén váltogathatsz a lehetőségek között, miközben a dolgaidat intézed. A BeatsX tökéletes vezeték nélküli társ, illik hozzád.

További információk

További információk

Márka Beats
Vélemények