+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Beats by Dr. Dre Studio 2.0 vezeték nélküli fejhallgató

Beats by Dr. Dre Studio 2.0 vezeték nélküli fejhallgató

Beats by Dr. Dre Studio vezeték nélküli fejhallgató

További képek


  • Bluetooth csatlakozás

  • Vezeték nélküli használat akár 12 órán át

  • Az Adaptív zajszűrés két módban képes kizárni a külvilágot

  • Az akkutöltöttség-mérő megmutatja, mennyi energia maradt még

  • Összehajtható

Készlet:

Lásd a színeknél!

119 980 Ft

* Kötelező kitölteni

Leírás

Részletek

A Beats by Dr. Dre Studio vezeték nélküli fejhallgatóval kötöttségek nélkül élvezheted az iPhone, iPad vagy iPod készülékeden levő zenét. A Bluetooth-kapcsolat hatótávolsága 9,1 méter, ami azt jelenti, hogy szabadon mozoghatsz, és a zene nem hallgat el. Közvetlenül a fejhallgatóról fogadhatsz hívásokat, lépkedhetsz a dalok között és állíthatod be a hangerőt.

Hallgattasd el a zajt a mindennapi ingázás során, vagy a hangos szomszédok veszekedését a Beats kompromisszummentes, kettős móddal rendelkező adaptív zajszűrési (Adaptive Noise Canceling, ANC) technológiája segítségével. Amikor zenét hallgatsz, az ANC automatikusan megtalálja az egyensúlyt a zene és a külvilág között. Ha pedig csak a külső zaj szűrésére szeretnéd használni a fejhallgatót, a kizárólagos ANC mód automatikusan növeli a zajszűrés szintjét, hogy még nagyobb csendet biztosítson.

A beépített akkumulátor 12 órán át működik vezeték nélküli üzemmódban és 20 órán át, ha úgy döntesz, hogy bedugod, ami azt jelenti, hogy a zene áradása sosem ér véget. Akkutöltöttség-mérő szavatolja, hogy egyetlen pillantással leolvashasd, mennyi energia maradt. Ezenfelül az új Studiót szabványos micro-USB adapterrel szinte bárhol feltöltheted.

Amikor a Beats újragondolta ezt a legendás fejhallgatót, úgy tervezték meg, mint egy gyönyörű sportautót, és fegyelmezett döntéseket hoztak. Az új Beats Studio áramvonalas külsejét merész ívek, sima felületek és a látható csavarok hiánya határozzák meg. Kisebb a tömege, mint az eredetinek, a fejpántja pedig könnyebb, erősebb és kényelmesebb. A fülpárnák puhábbak, és egy ergonomikus rugó biztosítja a rugalmas, személyre szabott illeszkedést minden fejformához, így a zenét megtarthatod magadnak.

További információk

További információk

Márka Beats
Vélemények