+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Beats Pro fejhallgató

Beats Pro fejhallgató

Beats Pro fejhallgató

További képek


  • Stúdióminőség az ultrapontos felvételért, keverésért és lejátszásért

  • Nagyszerű zajkizárást és kényelmet biztosít minimális fülfáradás mellett

  • Levehető, mosható fülpárnák

  • A strapabíró, aranyozott, 6,35 mm-es adapter biztosítja, hogy bármilyen elrendezésre fel legyél készülve

Készlet:

3-5 nap

129 980 Ft
Leírás

Részletek

A Beats Pro fejhallgatót stúdiókban vagy klubokban való erős igénybevételhez tervezték. A Beats Pro fejhallgató nagyszerű, teljes spektrumú hangzást és mély basszustartományt nyújt. Ez azért lehetséges, mert nem használ olyan erősítő vagy zajszűrő áramköröket, amelyek más frekvenciákat vagy színezetet adnának a hangzáshoz, vagy rontanák a mélyhangátvitelt.

A modern fájltömörítés során elveszett minőséget visszaállítva a Beats Pro fejhallgató lehetővé teszi, hogy úgy halld a zenét, ahogyan azt eredetileg az előadó is hallotta a stúdióban.

Acél és alumínium felépítése remek belső platformot biztosít a hangzásnak: olyan basszust tud előállítani, amely a zene lejátszása közben mélyen a mellkasodban rezonál.

Nincs olcsó műanyag, nincsenek töredező kábelek. A Beats Pro fejhallgató fegyveralumínium vázzal készül, matt fekete eloxált burkolattal, amely kitömött bőr párnákat tartalmaz.

Erős párnázása és forgatható fejhallgatókagylói zajszűrő hatást biztosítanak anélkül, hogy bekapcsológombra vagy elemre lenne hozzá szükség. Valódi stúdiómonitor élmény egy fejhallgatóban.

Ha a fejhallgatókábelt az egyik kagylóhoz csatlakoztatod, a másik automatikusan kimeneti módba kapcsol, így barátaid is hallhatják, amit te.

További információk

További információk

Szín Fekete
Márka Beats
Vélemények