+36 1 480 1187

Legutóbb hozzáadott termékek ×

Üres a bevásárlókosarad.

Beddit 3 alvásfigyelő

Beddit 3 alvásfigyelő

Beddit 3 alvásfigyelő

További képek


  • Automatikusan követi az alvást, a pulzusszámot, az átlagos nyugalmi pulzusszámot, a légzést, a mozgást és a horkolást

  • Szobahőmérséklet és a páratartalom mérése

  • Bármilyen ágyon, bármekkora matracon, egy vagy két ember mellett is működik

  • Apple Watch-kompatibilis

  • Az alvási adatokat továbbítja az Apple Egészség appnak

  • A tevékenységkövetőkkel és más érzékelőkkel ellentétben nem kell hordani

Készlet:

5-7 munkanap

45 980 Ft
Leírás

Részletek

A Beddit 3 alvásfigyelő automatikusan megfigyel alvás közben, és az iPhone-ra és iPadre letölthető Beddit appal együttműködve segít jobban aludni. A tevékenységkövetőkkel ellentétben a Beddit tökéletesen beleilleszkedik a környezetébe, így nem kell sem tölteni, sem hordani. A vékony, rugalmas és puha érzékelőt szinte észre sem veszed, ha a takaró alá helyezed. A Beddit 3 érzékeli, ha lefekszel az ágyra, és automatikusan működésbe lép: olyan, alvással kapcsolatos adatokat gyűjt és elemez, mint az alvással töltött idő, annak hatékonysága, pulzusszám, légzés, testhőmérséklet, horkolás, szobahőmérséklet és páratartalom.

A Beddit app egyéni adatokkal és testreszabható alvástanácsadással segít jobban aludni. Emellett a Beddit SmartAlarm a lehető legpontosabb módszerrel számítja ki a számodra ideális ébresztési időt.

A Beddit technológiája a ballisztokardiográfia (BCG) tudományos elvén alapul, amely egy feltűnésmentes, noninvazív módszerrel méri a szív és a tüdő mechanikai tevékenységét és egyéb testi funkciókat. A vér áramlása a keringési rendszerben minden egyes szívveréskor mérhető és elemezhető mechanikai impulzust kelt. Az éjszaka során a Beddit minden szívverést és légzési ciklust követ. A Beddit fejlett elemzési módszerei és gépi tanulási algoritmusai minden testalkathoz másképp alkalmazkodnak, és részletes adatokat nyújtanak az alvásról.

További információk

További információk

Márka Beddit
Vélemények